Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

'Ανάσα' για Βαλβέρδε!!

Μπορεί να έχει ακούσει πολλά ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην Μπιλμπάο για τα αποτελέσματα των Βάσκων τη φετινή περίοδο, όμως ο Ισπανός τεχνικός έδωσε την απάντησή του με το 4-2 επί της Θέλτα.

'Ανάσα' για Βαλβέρδε
Η Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε νίκησε 4-2 στο «Μπαλαϊδος», στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας και έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης, «κλείνοντας στόματα» για την πορεία των Βάσκων στην Primera Division που έφεραν την ομάδα κοντά στις επικίνδυνες θέσεις.

Αντίθετα, οι «βιγκίστας» φαίνεται πως θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς στη ρεβάνς του «Σαν Μαμές», ώστε να προκριθούν στην οκτάδα του Copa Del Rey και θα αρκεστούν στην προσπάθεια να εξασφαλίσουν την έξοδο στην Ευρώπη, μέσω του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν 0-1, 1-2 και 2-4, χάρη στα τέρματα των Σαν Χοσέ στο 5’, Αντούριθ στο 15΄και 87’ με πέναλτι και Σουσαέτα στο 61’, εκμεταλλευόμενοι την αποβολή του Κόστας στο 71’ για τους Γαλιθιάνους, που σκόραραν με τους Λόπεθ στο 11’ και Τσαρλς στο 54’.


ΘΕΛΤΑ: Μπλάνκο, Κόστας, Καμπράλ, Γκόμεθ, Τζόνι, Φερνάντεθ, Αλεξ Λόπεθ (82’Ερνάντεθ), Ορεγιάνα (59’ Μίνα), Αουγκ. Φερνάντεθ (79’ Ραντόχα), Τσαρλς, Πλάνιας

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ερερίν, Ιραόλα, Ετσεϊτα (82’ Γκουρπέγκι), Λαπόρτ, Μπαλενθιάγκα, Χοσέ, Ρίκο (84’ Ιτουράσπε), Σουσαέτα, Μάρκος, Μουνιαϊν (76’ Βιγκέρα), Αντούριθ *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: