Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Βίτορ Περέιρα, ο εκλεκτός του Ολυμπιακού!!


Ο Πορτογάλος, Βίτορ Περέιρα είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για να διαδεχθεί τον Μίτσελ στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων». Στην τελική ευθεία για τη συμφωνία.

Βίτορ Περέιρα, ο εκλεκτός του Ολυμπιακού
Στον Ολυμπιακό κατέληξαν για τη διάδοχη κατάσταση στη μετά-Μίτσελ εποχή. Ο Βίτορ Περέιρα κρίθηκε ο καταλληλότερος άνθρωπος για να αναλάβει τα ηνία του πειραϊκού συλλόγου στο συγκεκριμένο τάιμινγκ και θα αποτελέσει τον νέο προπονητή της ομάδας. Οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε οριστική συμφωνία και ο 46χρονος θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ξάνθη στα «Πηγάδια».

Εξ αρχής οι άνθρωποι του Ολυμπιακού επικεντρώθηκαν σε υποψήφιους αντικαταστάτες από την Ιβηρική χερσόνησο -συνεπώς οι επιλογές που υπήρχαν ήταν είτε από την Ισπανία, όπως συνέβη τα προηγούμενα χρόνια με Βαλβέρδε και Μίτσελ, είτε από την Πορτογαλία (Ζαρντίμ).

Επιλέχθηκε η δεύτερη λύση, με τον Βίτορ Περέιρα. Αποκορύφωμα της καριέρας του 46χρονου τεχνικού ήταν η παρουσία του στον πάγκο της Πόρτο, οδηγώντας τους «δράκους» σε δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα (2011-2013), ενώ προτού αναλάβει πρώτος προπονητής, ήταν άμεσος συνεργάτης του Αντρέ Βίλας-Μπόας. Τη σεζόν 2013-2014 εργάστηκε στην Αλ-Αχλί, ενώ το καλοκαίρι του 2013 ήταν πολύ κοντά στην Έβερτον για να διαδεχθεί τον Ντέιβιντ Μόγες. Το όνομά του έπαιξα πρόσφατα για την Κρίσταλ Πάλας.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: