Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Το πρώτο σοκ για Ναδάλ...!!

Στην πρεμιέρα του στο τουρνουά του Κατάρ, ο Ραφαέλ Ναδάλ ηττήθηκε 2-1 σετ απ’ τον Μάικλ Μπέρερ (Νο 127) και ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο τη χρονιά, όντας σε κακή κατάσταση ενόψει και Αυστραλιανού.

Το πρώτο σοκ για Ναδάλ...
Δεινός αποκλεισμός με το... καλημέρα στο 2015 για τον Ραφαέλ Ναδάλ! Στο Κατάρ, στον πρώτο του αγώνα στο τουρνουά, ο Ισπανός αν και προηγήθηκε κι έδειχνε πως θα... καθαρίσει την μπουγάδα, εντούτοις έπεσε «θύμα» μεγάλης ανατροπής και ο 34χρονος Μάικλ Μπέρερ, Νο 127 στον κόσμο(!) τον άφησε εκτός συνέχειας με 2-1 σετ (1-6, 6-3, 6-4).

Και γίνεται ισχυρότερο το σοκ αν αναλογιστεί κανείς πως ο «βασιλιάς στο χώμα» είναι κάτοχος του τίτλου στη διοργάνωση (πλέον ψάχνουμε δεδομένα τον επόμενο), ενώ ο Γερμανός θριαμβευτής νίκησε για πρώτη φορά στην καριέρα του (στα... γεράματα κιόλας) παίκτη που βρίσκεται στο Top-4 της κατάταξης!

Πλέον, ο Ράφα καλείται να μαζέψει τα κομμάτια του, αποδεδειγμένα δεν είναι σε καλή κατάσταση (φάνηκε και στα τουρνουά προετοιμασίας πριν μέρες) και να ανασυνταχθεί για το Αυστραλιανό Όπεν που πλησιάζει όπου και οφείλει να εμφανιστεί αντάξιος των προσδοκιών.

Ο μεγάλος νικητής στους «16» πλέον του τουρνουά θα αντιμετωπίσει τον Ντόντιγκ, ενώ απ' τους «μεγάλους» συμμετέχουν στη Ντόχα οι Τζόκοβιτς, Μπέρντιχ και Φερέρ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: