Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Τουλάχιστον… Μπαρμπόσα στην ΑΕΚ!

Μείγμα ευχάριστων και δυσάρεστων ειδήσεων επεφύλαξε η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Ατρόμητο. Οι Μπακάκης-Ντακόλ κρίθηκαν τελικά ανέτοιμοι, αλλά τουλάχιστον ο Μπαρμπόσα θ’ αγωνιστεί κανονικά.

Τουλάχιστον… Μπαρμπόσα στην ΑΕΚ
Με ομάδα ελλιπή -που θα μπορούσε όμως να είναι και ελλιπέστερη- θα παραταχθεί στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο η ΑΕΚ.

Παρόλο που προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, ο Μιχάλης Μπακάκης κρίθηκε ανέτοιμος από τον Τραϊανό Δέλλα και (όπως συνέβη και με τον Άλεξ Ντακόλ) αποκλείστηκαν από την αποστολή.

Αντιθέτως, ευχάριστα ήταν τα νέα για την κατάσταση του Έλντερ Μπαρμπόσα, καθώς ο Πορτογάλος γυμνάστηκε κανονικά και θα είναι ετοιμοπόλεμος στο κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης. Εκεί όπου θα ντεμπουτάρει (πιθανότατα και στο αρχικό σχήμα) ο Γιάκομπ Γιόχανσον, που επίσης συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Δέλλα.

Αναλυτικά οι παίκτες που επιλέχθηκαν από τον «Κολοσσό» (και θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το ματς με προπόνηση που γίνει την Τετάρτη στις 17:00) είναι οι εξής:

Ανέστης, Βούρας, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Ντούνης Μ., Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Τζανετόπουλος, Μπαρμπόσα, Μπρέσεβιτς, Γιάκομπ, Ζόριτς, Φαγέ και Τσεβάς.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: