Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Τέλος ο Δώνης!!

Έπεσε... αυλαία στη συνεργασία του ΑΠΟΕΛ με τον Γιώργο Δώνη, λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων, με τις δύο πλευρές να χωρίζουν φιλικά. Τι είπε στο αντίο του ύστερα από 1,5 χρόνο, φήμες για Εθνική!

Τέλος ο Δώνης!
Ύστερα από 1,5 χρόνο, ύστερα απ' το περσινό νταμπλ, ύστερα απ' την είσοδο στο Champions League φέτος, ο Γιώργος Δώνης αποτελεί παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ! Τις τελευταίες ώρες υπήρχε... μουρμούρα γύρω από το πρόσωπό του λόγω του μη ελκυστικού ποδοσφαίρου που έπαιζαν οι πρωταθλητές σε συνδυασμό με τα τρία σερί παιχνίδια χωρίς νίκη.

Αυτά οδήγησαν σε έκτακτο ραντεβού διοίκησης και Έλληνα προπονητή, όπου αποφασίστηκε πως είναι καλό για όλες τις πλευρές να χωρίσουν φιλικά, με τον άλλοτε κόουτς του Ατρόμητου, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ να ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκε μαζί τους αυτό το διάστημα και να δηλώνει πως στο εξής θα είναι για πάντα φίλαθλος του ΑΠΟΕΛ!

Την ίδια ώρα που έβγαινε το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές, διογκωνόταν και η φημολογία που θέλει πλέον τον Γιώργο Δώνη να είναι ανάμεσα στους υποψηφίους για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας. Φυσικά αυτό είναι ακόμα σε επίπεδο σεναρίων, δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, ωστόσο σιγά-σιγά το επιτελείο της γαλανόλευκης θα πρέπει να καταλήξει στον διάδοχο του Ρανιέρι και ο Έλληνας τεχνικός κυκλοφορεί... ελεύθερος κι ωραίος!

Η ανακοίνωση:

«H εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ "ΔΗΜΟΣΙΑ" ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Δώνη»

Η προσωπική δήλωση του Γιώργου Δώνη, όπου ευχαρίστησε τους πάντες για την μέχρι τώρα συνεργασία:

«Η συνεργασία μου με τον ΑΠΟΕΛ ήταν απο τις καλύτερες που είχα στη καριέρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω για αυτό την διοίκηση της ομάδας. Ιδιαίτερα τον πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη, τους αντιπροέδρους Βάσσο Ηλιάδη και Χάρη Φωτίου αλλά και τον υπεύθυνο των οικονομικών θεμάτων Γιάννη Δημητρίου, για την άψογη συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα. Ιδιαίτερα θελω να ευχαριστήσω και τον Team manager Γιώργο Σαββίδη. Ένας άνθρωπος που ήταν συνεχώς δίπλα μου και θεωρώ ότι είναι η ψυχή της ομάδας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για αυτό τον υπέροχο 1,5 χρόνο που μου χάρισαν. Επίσης επιθυμώ να ευχαριστήσω και την προηγούμενη διοίκηση που με έφερε στην ομάδα. Ευχαριστώ ολο το προσωπικό του Αρχαγγέλου, τον γιατρ'ο της ομάδας, το ιατρικό επιτελείο, τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές, τον μεταφραστή της ομάδας καθώς και το προσωπικό των γραφείων της εταιρείας. Και φυσικά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ προς τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ που είναι πολύ μεγάλος.

Ως τελευταίο θα ήθελα να πω ότι από δω και περα ο ΑΠΟΕΛ θα έχει έναν μόνιμο υποστηρικτή και αυτός θα είναι ο Γιώργος Δώνης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: