Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

«Στο τέλος πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Λεοντιάδης και μίλησε για τις δυνατότητες του «Δικεφάλου» να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ:
«Τα πράγματα είναι δύσκολα. Οι παίκτες δεν ξέρω πόσο μπορούν να βγάλουν ακόμα. Τώρα έρχονται τα δύσκολα και χρειάζονται παίκτες. Το παιχνίδι με την Τρίπολη θα είναι το σημαντικότερο της χρονιάς. Αν πάρουμε διπλό και μετά έρθουν προσθήκες, δύσκολα χάνεται ο πρωτάθλημα».
Για τον φετινό Ολυμπιακό:
«Ο Ολυμπιακός φέτος… σέρνεται. Όποιος προπονητής να έρθει στον Ολυμπιακό μέχρι να έρθει και να μάθει την ομάδα θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Τους έχουμε και μέσα στην Τούμπα όπου τα πράγματα θα είναι αλλιώς. Ο Ολυμπιακός φέτος δεν έχει την περσινή ομάδα και ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα με κλειστά μάτια».
Για το παιχνίδι του κυπέλλου με την Κέρκυρα:
«Αν έρθει το πρωτάθλημα εγώ δεν το θέλω το κύπελλο. Αν έρθουν οι μεταγραφές βέβαια τα θέλω και τα δύο αλλά δεν ρισκάρω να κουραστούν οι παίκτες για το πρωτάθλημα».
Για την κούραση στην ομάδα:
«Εγώ δεν κουραζόμουν. Ακόμα και αν κάπνιζα και ξενυχτούσα, όργωνα μέσα στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή του ποδοσφαιριστή. Δεν υπάρχει είμαι κουρασμένος και στην προπόνηση τρέχαμε πιο πολύ από τους αγώνες».
Για τα χρέη του Ολυμπιακού:
«Μόνο ο ΠΑΟΚ πρέπει να πληρώσει, έτσι είναι η πραγματικότητα. Αυτοί δεν θέλουν να πληρώσουν».
Για το αν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ:
«Πιστεύω πως στο τέλος θα το πάρει το πρωτάθλημα η ομάδα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: