Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Μαρκόπουλος: «Ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκα η Λιμόζ»

Στο σημερινό (7/1) αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Λιμόζ στη Γαλλία, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των 32 του Eurocup, αναφέρθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος σε δηλώσεις του.

Μαρκόπουλος: «Ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκα η Λιμόζ»
Τη δυσκολία της σημερινής (7/1) αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Λιμόζ για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των 32 του Eurocup αναγνώρισε σε δηλώσεις του, στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης, ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά», Σούλης Μαρκόπουλος. Ακόμα σημείωσε τα σημεία, στα οποία πρέπει να εστιάσει η ομάδα του ώστε να έχει τύχη στο σημερινό αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκα, η οποία είναι πρώτη αυτή τη στιγμή στο γαλλικό πρωτάθλημα, θα είναι δεδομένα δύσκολη η αποστολή μας. Έχουν πολύ καλούς παίκτες στο ρόστερ τους, όπως είναι ο Σμιθ που πρόκειται για το βασικό τους σκόρερ και ο Ραμέλ Κάρι, ο οποίος γνωρίζουμε καλά από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό ότι είναι ένας σπουδαίος σουτέρ που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε όλη την άμυνα, αν βρει ρυθμό. Έχουν επίσης και άλλους παίκτες που μπορούν να κάνουν ζημιά σε κάθε ομάδα, αν δεν δείξεις προσοχή. Η Λιμόζ αρέσκεται να τρέχει στον αιφνιδιασμό, μια ομάδα που προσπαθεί να ανοίξει την επίθεση έτσι δεν πρέπει να τους δώσουμε χώρο ούτε να τους επιτρέψουμε να πάρουν τα επιθετικά ριμπάουντ, ένα σημείο στο οποίο είναι πολύ δυνατοί. Είμαστε τώρα ανάμεσα στις 32 καλύτερες ομάδες του Eurocup και με τις ομάδες από την Ευρωλίγκα να συμμετέχουν, το επίπεδο ανταγωνισμού ανεβαίνει, το οποίο όχι μόνο μας κάνει να δουλεύουμε σκληρότερα, αλλά κάνει και την πρόκληση μεγαλύτερη».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: