Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Ο Γιώργος Δώνης στο gazzetta.gr!!

Τα social media έχουν πάρει... φωτιά σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας του Ελληνα προπονητή με την Εθνική και το gazzetta.gr μίλησε μαζί του για να ξεδιαλύνει την κατάσταση.
Ο Γιώργος Δώνης εδώ και λίγη ώρα αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και ήδη το μυαλό αρκετών πήγε στην Εθνική ομάδα και στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία και να αντικαταστήσει τον Κλαούντιο Ρανιέρι. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Ελληνα προπονητή, ο οποίος βρισκόταν μαζί με τους συνεργάτες του. Τον ρωτήσαμε για το ενδεχόμενο της Εθνικής, ωστόσο αυτή τη στιγμή το μυαλό του δεν είναι εκεί.
«Αυτή τη στιγμή θέλω να χαλαρώσουμε, να ηρεμήσουμε και να ξεκουραστούμε. Όταν θα επιστρέψουμε στην Ελλάδα θα δούμε τα υπόλοιπα, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα σαν σκέψη», ήταν η απάντησή του σχετικά με το ενδεχόμενο της Εθνικής.
Ο Δώνης δεν μας έκρυψε και την αγάπη που τρέφει πλέον για τον ΑΠΟΕΛ, έπειτα απ' την παρουσία του εκεί. «Πλέον ο ΑΠΟΕΛ θα έχει έναν υποστηρικτή που δεν είχε. Θα είμαι πάντα φίλος της συγκεκριμένης ομάδας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Οι συνεργασίες κάποια στιγμή τελειώνουν. Η καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή ήταν η λύση της συνεργασίας μου με τον ΑΠΟΕΛ».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: