Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

«Βασικός υποψήφιος για τον Ολυμπιακό ο Γιολ»

Ούτε μία… ώρα δεν συμπληρώθηκε από την απόλυση του Μίτσελ από τον πάγκο του Ολυμπιακού και οι Ολλανδοί ήδη χρίζουν ως φαβορί για να τον αντικαταστήσει τον Μάρτιν Γιολ!

«Βασικός υποψήφιος για τον Ολυμπιακό ο Γιολ»
Ο Μίτσελ αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη του!

Σύμφωνα με τους Ολλανδούς, βασικός υποψήφιος για αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών είναι ο συμπατριώτης τους Μάρτιν Γιολ, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα από το Δεκέμβριο του 2013 όταν και είχε απολυθεί από τη Φούλαμ!

Μάλιστα, το ενδεχόμενο αυτό ενισχύεται ακόμη περισσότερο από τη στιγμή που ο 58χρονος προπονητής έχει μάνατζερ τον Μίνο Ραϊόλα, που εκπροσωπεί ακόμα τους Ιμπραΐμ Αφελάι και Παϊτίμ Κασάμι και με τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούν καλές σχέσεις.

Ενώ, νωρίτερα μέσα στη μέρα είχαν φιλοξενηθεί δηλώσεις του Ραϊόλα σε ιστοσελίδα της Ολλανδίας για τον Γιολ: «Ο Μάρτιν ψάχνει για σύλλογο, ισχύει αυτό. Υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται. Σύντομα, θα επιστρέψει στους πάγκους. Αν ισχύει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού; Επαναλαμβάνω, δεν μπορώ να αναφέρω ονόματα».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: