Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Άσπρη μέρα στον Άρη!!


Συνεπής η διοίκηση του Άλεξ Κάλας που με το... καλημέρα πλήρωσε παίκτες και προσωπικό στον Άρη. Τέλος ο Μπουγιουκλής, θέλουν... ανατροπή και παραμονή Τοπαλίδη.

Άσπρη μέρα στον Άρη
Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε κάτι καλό δημιουργείται στον Άρη! Οι άνθρωποι του Άλεξ Κάλας, που πήρε το χρίσμα να τρέξει το ποδοσφαιρικό τμήμα, έπιασαν ήδη δουλειά στην ομάδα. Κι άρχισαν με το να λύνουν το οικονομικό πρόβλημα που είχε προκύψει τελευταία.

Έτσι, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης (αδερφός του Άλεξ Κάλας) κατέβαλε 50.000 ευρώ σε παίκτες και προσωπικό των Θεσσαλονικέων που αφορά μισθούς για τον μήνα Δεκέμβριο. Μάλιστα, προσεχώς θα γίνουν έλεγχοι για πιθανές οφειλές απ' τον Νοέμβριο, οι οποίες θα καλυφθούν απ' τη νέα διοίκηση του ομογενούς επιχειρηματία, όπως ο ίδιος έχει διαβεβαιώσει.

Ο στενός συνεργάτης του Πάουλο Κάμπος στον πάγκο και... υπηρέτης του Άρη, Δημήτρης Μπουγιουκλής υπέβαλλε την παραίτησή του στο πλαίσιο των γενικών αλλαγών στα... ενδότερα. Ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Τοπαλίδης αν και θεωρείτο δεδομένο πως θα αποχωρήσει, εντούτοις, είναι πολύ πιθανό να παραμείνει κανονικά στο πόστο του. Κι αυτό γιατί το δεξί χέρι του Άλεξ Κάλας, Γιώργος Γιακουμίδης μετέφερε μέσω του Βραζιλιάνου κόουτς το μήνυμα του επικεφαλής του τμήματος πως θέλει τον άλλοτε βοηθό του Ρεχάγκελ και στην επόμενη μέρα!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: