Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Συζητήσεις με Φιορεντίνα για Κασάμι;

Στην Ιταλία για συζητήσεις με την Φιορεντίνα για τον Παϊτίμ Κασάμι φέρεται να βρίσκεται ο γνωστός ατζέντης, Μίνο Ραϊόλα. Τι ανέφερε για τον Ελβετό μέσο, τον Ιμπραΐμ Αφελάι, αλλά και τον Μάρτιν Γιολ.

Συζητήσεις με Φιορεντίνα για Κασάμι;
Το ταξίδι του Μίνο Ραϊόλα στην Ιταλία φέρεται να σχετίζεται με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Φιορεντίνα για τον Παϊτίμ Κασάμι. Αυτό τονίζεται στην ολλανδική ιστοσελίδα "web10.elfvoetbal.nl" το οποίο εντόπισε τον γνωστό ατζέντη στη γειτονική χώρα.

«Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι είμαι εδώ, αλλά κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων, δεν μπορώ να αναφερθώ σε σύλλογο», ανέφερε για την περίπτωση του Ελβετού χαφ.

Στη συζήτηση έπεσε και το όνομα του Ιμπραΐμ Αφελάι. «Η κατάσταση γύρω από τον Αφελάι δεν έχει αλλάξει. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για λογαριασμό του. Τώρα, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις για την απόκτησή του. Όχι, η Ίντερ δεν ενδιαφέρεται», ισχυρίστηκε για τον Ολλανδό άσο.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για τον Μάρτιν Γιολ (ως πιθανός αντικαταστάτης του Μίτσελ): «Ο Μάρτιν ψάχνει για σύλλογο, ισχύει αυτό. Υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται. Σύντομα, θα επιστρέψει στους πάγκους. Αν ισχύει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού; Επαναλαμβάνω, δεν μπορώ να αναφέρω ονόματα».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: