Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Πρόκριση και θέαμα!!

Με εντυπωσιακό τρόπο προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πορτογαλίας η Ρίο Αβε, σαρώνοντας εντός έδρας της Ζιλ Βισέντε με 5-2 για τα προημιτελικά του θεσμού.

Πρόκριση και θέαμα
Η Ρίο Αβε σάρωσε στην έδρα της με 5-2 τη Ζιλ Βισέντε, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Πορτογαλίας και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης και ετοιμάζεται για το αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει στην τετράδα του θεσμού, παράλληλα με την προσπάθεια να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό «εισιτήριο», μέσω της Superliga.

Αντίθετα, ο φιλοξενούμενοι έδειξαν πως δίκαια βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και θα προσπαθήσουν πλέον αποκλειστικά στη διεκδίκηση της παραμονής στην κατηγορία.

Σε ένα ματς με πολύ πλούσιο θέαμα, ο Λόπεζ στο 5’ έκανε το 1-0 με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και ο Ούκρα με πέναλτι το 2-0 στο 54’. Οι Βιλέλα στο 65’ και Σίμι στο 72’ έκαναν το 2-2 και «έβαλαν φωτιά» στην αναμέτρηση, όμως ο Μορέιρα στο 76’ μέσα από την περιοχή, ο Λιόν με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 78’ και ο Χασάν στο 89’ με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: