Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Δεν κάνει Μαλαγα-νιές στην πρόκριση!!

Δεν άφησε και πολλά περιθώρια αντίδρασης στη Λεβάντε η Μάλαγα, επικρατώντας 2-0 στο «Ροσαλέδα» της αντιπάλου της για τους «16» του Copa Del Rey.

Δεν κάνει Μαλαγα-νιές στην πρόκριση
Η Μάλαγα επικράτησε 2-0 της Λεβάντε το «Ροσαλέδα», στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «16» του Copa Del Rey και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης στην οκτάδα της διοργάνωσης, ενόψει της ρεβάνς στο «Θιουτάτ ντε Βαλένθια» και έδειξε πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, παρά την ήττα του περασμένου Σαββάτου από την Αλμερία για τη 17η αγωνιστική της Primera Division.

Αντίθετα, φαίνεται πως η ομάδα των Λουκά Βύντρα και Νίκου Καράμπελα, με τον πρώτο να μένει στον πάγκο και το δεύτερος εκτός αποστολής, θα δώσει περισσότερη σημασία στην προσπάθεια να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία.

Πάντως, οι Ανδαλουσιάνοι ήταν ανώτεροι και «καθάρισαν» με τους Χουάνπι στο 16’ και Ορτα στο 78’.


ΜΑΛΑΓΑ: Οτσόα, Ροζάλες, Ανχελέρι, Τόρες, Κασάντο, Ρέθιο, Χουάνπι, Σάμουελ (62’ Καστιγέχο), Λουίς Αλμπέρτο (79’ Νταρντέρ), Ορτα, Χουάνμι (72’ Αμραμπατ)

ΛΕΒΑΝΤΕ: Χεσούς, Λόπεθ, Ρόντας, Χουανφράν, Τόνιο, Αντουα, Καμαράζα (68’ Πέρεθ), Τσουμέτρα, Ελ Ζαρ, Γκαβιλάν (68’ Γκαρσία), Μάρτινς (80’ Ντελγκάδο) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: