Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

«Νίκη με 1-0»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Γιώργος Παπαδόπουλος και τόνισε μεταξύ άλλων πως μία νίκη χωρίς να δεχθούν γκολ θα είναι ιδανική για τους «κυανόλευκους» στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για τα προημιτελικά του κυπέλλου.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την κατάσταση στον Ηρακλή:
«Η ομάδα δείχνει τσαμπουκά στα μεγάλα παιχνίδια, έχει δέσει η άμυνα και βέβαια ο τερματοφύλακας δεν κάνει λάθη. Κάτι έχει αλλάξει στην ομάδα και φαίνεται. Είναι έργο προπονητή που έχει μεγάλο μερίδιο φέτος. Μεγάλη διαφορά έχουν κάνει οι Περόνε και Ρομάνο όμως το πιο σημαντικό είναι πως η ομάδα δεν δέχεται γκολ. Υπάρχει μια σταθερότητα σε όλες τις γραμμές, οι παίκτες από τον πάγκο βοηθάν πάρα πολύ και υπάρχου λύσεις».
Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο:
«Η διαφορά δεν είναι μεγάλη και νομίζω ότι ο Ηρακλής μπορεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα. Το 1-0 νομίζω θα είναι ιδανικό».
Για τον κόσμο του Ηρακλή:
«Ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο το «μπαμ». Μόλις βγει η ομάδα στην κατηγορία ο κόσμος θα αυξηθεί κατά πολύ. Δυστυχώς ο κόσμος πρέπει να δει πρώτα τις επιτυχίες».
Για τον Παπαθανασάκη:
«Είναι μια όαση για τον Ηρακλή. Είχε πάει πολύ πίσω η ομάδα και τώρα γίνεται μια νέα προσπάθεια για να έρθουν και νέοι φίλαθλοι».
Για τα πλέι οφ:
«Η ομάδα πρέπει τον Απρίλιο να έχει την διαφορά που έχει και τώρα. Είδαμε όλοι τι έπαθε πέρυσι ο Ολυμπιακός Βόλου. Θα είναι η ΑΕΚ που θα είναι πάρα πολύ καλή και πρέπει και εμείς να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».
Για τις ομάδες που δεν βρίσκονται στην Α’ εθνική:
«Δεν γίνεται να μην βρίσκονται στην Α’ εθνική ο Ηρακλής, η ΑΕΚ, ο Άρης, η Λάρισα, η Καβάλα αλλά δυστυχώς αυτά έχει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο».
Για το αν πηγαίνει στο γήπεδο:
«Όταν θα πάει η ομάδα στην Α’ εθνική θα πάω. Δεν μπορώ να βλέπω τον Ηρακλή στη Φούτμπολ Λιγκ».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: