Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Τσέλσι – Έβερτον!! (preview)

Ούτε... ευχή να είχε κάνει η Τσέλσι για να πετύχει την Έβερτον σε αυτή τη μετριότατη κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Οι «μπλε» υποδέχονται τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» απόψε για την 25η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.  
Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο απολαμβάνει πλέον το +7 από τη Μάντσεστερ Σίτι, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όμως ξέρει ότι χρειάζονται ελάχιστα παιχνίδια για ν' ανατραπεί η κατάσταση όπως έγινε στα τέλη του 2014, όταν και χάθηκε διαφορά 8 βαθμών από τους «πολίτες».
Στη... μπλε πλευρά του Λονδίνου θέλουν αυτή τη φορά να διατηρήσουν την απόσταση ασφαλείας μέχρι τέλους και σήμερα, λίγες μέρες μετά το δύσκολο «διπλό» (2-1) επί της Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ, φιλοξενούν την προβληματική Έβερτον.
Το σύνολο του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ διανύει μια μετριότατη σεζόν, με πολλά σκαμπανεβάσματα, προβλήματα, έλλειψη φρεσκάδας, σκέψεων και στον αγωνιστικό χώρο, αυτό που παρουσιάζει δεν επιτρέπει στους οπαδούς της ομάδας να βγάλουν από το μυαλό τους το ενδεχόμενο συμμετοχής στα... σενάρια περί της επικίνδυνης ζώνης.
Ούτως ή άλλως, τα «ζαχαρωτά» απέχουν μόλις πέντε βαθμούς από τις τρεις τελευταίες θέσεις της Πρέμιερ Λιγκ. Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 0-0 στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, όμως εμφάνισαν γι' ακόμα μια φορά εικόνα που βάζει σε σκέψεις τον Μαρτίνεθ. Οι λύσεις είναι αναγκαίες, όμως ο Ισπανός προσπαθεί να ακόμα να τις βρει...
Στα αγωνιστικά, η Τσέλσι θα έχει ξανά τον Σεσκ Φάμπρεγας στο χώρο του κέντρου με τον Ισπανό να έχει απουσιάσει από τα δύο τελευταία ματς με Σίτι και Βίλα, ο Ντιέγκο Κόστα ολοκληρώνει απόψε την τιμωρία των τριών αγωνιστικών, εκτός με πρόβλημα στο γόνατο ο Μίκελ. Έτοιμος θα είναι ο Φιλίπε Λουίς.
Για τους φιλοξενούμενους, ο Τιμ Χάουαρντ επιστρέφει κάτω απ' τα δοκάρια, εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Μπέινς λόγω προβλήματος τραυματισμού, εκτός οι ΜακΓκίντι, Χίμπερτ, Πίεναρ, Όσμαν και Ατσού.
Από τεστ ετοιμότητα θα περάσει ο Τζέιμς ΜακΚάρθι.
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: