Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Ερυθρός Αστέρας: «Delije, μη πάτε στην Αθήνα, δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη»!

Με ανακοίνωσή του ο Ερυθρός Αστέρας προέτρεψε τους οπαδούς του να μη ταξιδέψουν για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ κι αποποιήθηκε των όποιων ευθυνών του για τυχόν επεισόδια!

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα είναι αδελφοποιημένοι μ' αυτούς τους Ολυμπιακού και τα επεισόδια δεν είχαν αποφευχθεί στην περσινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας. Έχοντας νωπές και τις μνήμες απ' τον τραγικό χαμό του Μάρκο Ίβκοβιτς έξω απ' το Abdi İpekçi της Κωνσταντινούπολης, η διοίκησή του προέτρεψε τους «Delije» να μη ταξιδέψουν στην Αθήνα, επισημαίνοντας πως δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για ό,τι τυχόν συμβεί!
Στην ανακοίνωση της σερβικής ομάδος αναφέρεται πως ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε -και πώς αλλιώς- το αίτημά τού γι' ακριβής ανταλλαγή(!!!) εισιτηρίων, ενώ στη συνέχεια τονίζεται πως, απ' τη στιγμή που στο ΟΑΚΑ δε θα βρίσκονται οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, «δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη, αν οι οπαδοί αποφασίσουν από μόνοι τους να ταξιδέψουν στην Αθήνα»!
Η ανακοίνωση καταλήγει με διπλή προτροπή να μη κατηφορίσουν στην Αθήνα, εξηγώντας πως «ο Ερυθρός Αστέρας κάνει έκκληση προς τους οπαδούς να μη ταξιδέψουν στην Αθήνα, καθώς οι οικοδεσπότες και διοργανωτές της αναμέτρησης αρνήθηκαν το αίτημα ανταλλαγής εισιτηρίων, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα πως δεν είναι σε θέση να εγγυηθεί την ασφάλεια. Γι' αυτό το λόγο, ακόμη μία φορά ζητάμε απ' τους οπαδούς να μη ταξιδέψουν στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, αφού έτσι θα αποφευχθούν τυχόν προβλήματα».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: