Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Με διαφορετικούς στόχους…!!

Με καθυστέρηση δυόμιση εβδομάδων θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 19.30 το ΑΕΚ- Ολυμπιακός για τη 14η αγωνιστική της Volley League.

Με διαφορετικούς στόχους…
Ο αγώνας θα γίνει στο γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» στη Γλυφάδα, όπου πριν έντεκα μέρες ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Λιγκ Καπ.
Η ΑΕΚ, παρά τα προβλήματά της, θέλει να κάνει μια καλή εμφάνιση, ενώ ο Ολυμπιακός θέλει να σημειώσει τη 15η νίκη του, διατηρώντας το αήττητό του και την επιστροφή του στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η «Ένωση» σε 14 αγώνες έχει σημειώσει 2 νίκες. Μετά την αποχώρηση του Μπάλσα Ραντούνοβιτς, είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που δεν έχει στη σύνθεσή της ξένους παίκτες, ενώ προέρχεται από την ήττα στην Κυψέλη από τον Παναθηναϊκό με 3-0 σετ.
Ο Γιάννης Αλεξίου δήλωσε για το ματς με τον Ολυμπιακό πως: «Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και, αν καταφέρουμε να πάρουμε κάτι από αυτό το ματς, θα είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι. Δεν το κρύβουμε πως στόχος μας είναι να κερδίσουμε άλλα ματς, ώστε να μείνουμε στην κατηγορία.

Και με αυτό το σκεπτικό γίνονται οι προπονήσεις. Βλέπουμε αυτό το παιχνίδι ως προετοιμασία για τη συνέχεια. Βεβαίως, όταν αντιμετωπίζεις τον Ολυμπιακό, σε όποια κατάσταση κι αν είσαι, έχεις κίνητρο... Η ομάδα μας, στην κατάσταση που έχει περιέλθει, χρειάζεται όσο ποτέ τη βοήθεια του κόσμου της κι ελπίζω να την έχουμε στα παιχνίδια που υπολείπονται».

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-2 σετ. Πρόθεση του Δημήτρη Καζάζη είναι να ξεκουράσει τους παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί περισσότερο το τελευταίο διάστημα και να έχει ετοιμοπόλεμη όλη την ομάδα, ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στου Ρέντη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε πως: «Παρά την κούραση που υπάρχει, η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και το μόνο που θέλουμε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι η καθαρή νίκη. Αυτό που χρειάζεται είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάμε να πάρουμε τη νίκη μέσα στην έδρα του αντιπάλου μας. Το γεγονός ότι αντιμετωπίζει προβλήματα ο αντίπαλός μας, δεν πρέπει να μας επηρεάσει και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η δική μας ομάδα».

Ο Κάρσον Κλαρκ τόνισε πως: «Είναι ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι και είναι φανερό ότι δεν θα είναι εύκολο, ειδικά από τη στιγμή που προερχόμαστε από πολλά διαδοχικά ματς. Πρέπει να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας για να συνεχίσουμε να νικάμε. Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που παίζω στα τελευταία παιχνίδια και ελπίζω να συνεχίσω έτσι».

Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, ενώ στον πρώτο γύρο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νικήσει 3-1 σετ. Από εκείνη την ομάδα της ΑΕΚ έχουν φύγει τέσσερις παίκτες και έχει αλλάξει και ο προπονητής της. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: