Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

«Με σοβαρότητα για... πρόκριση από το πρώτο ματς»

Στον Ολυμπιακό άπαντες είναι διατεθειμένοι να επιδιώξουν να... καθαρίσουν την πρόκριση για το Κύπελλο από το πρώτο ματς με την ΑΕΚ.
«Πάμε με σοβαρότητα για την... πρόκριση από το πρώτο ματς. Είμαστε καλύτεροι και πρέπει να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε», είναι το... μήνυμα του προπονητικού επιτελείου του Ολυμπιακού προς τους παίκτες ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο Κύπελλο για την Τετάρτη. Το κλίμα γενικότερα στον πειραϊκό σύλλογο είναι προς αυτήν την κατεύθυνση. Με δεδομένο πως είναι ένα εντός έδρας ματς και το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι δύσκολο θα ήταν ότι καλύτερο για τον πρωταθλητή να πάρει ένα σκορ ασφαλείας και... πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα.
Ο Βίτορ Περέιρα που έχει τσεκάρει ενδελεχώς την «Ένωση» έχει ενημερώσει εκτενώς τους παίκτες του και ειδικά όσους δεν την έχουν αντιμετωπίσει ξανά στο παρελθόν. Εκεί που έχει εστιάσει ο Πορτογάλος είναι το κέντρο της ΑΕΚ και οι αντεπιθέσεις της. Εξάλλου έχει δει και από κοντά την προσεχή αντίπαλο των Πειραιωτών στο Κύπελλο, έχοντας σχηματίσει επαρκή εικόνα. Το... φροντιστήριο για την ΑΕΚ άλλωστε είχε ξεκινήσει εδώ και μέρες.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: