Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Αναπροσαρμόζει τα πλάνα του!!

Το πλάνο του ανάλογα με τις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού καταστρώνει ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος σκοπεύει να «επενδύσει» στους Νάνο και Μέντες.

Αναπροσαρμόζει τα πλάνα του
Μετά τον αποκλεισμό του από το Κύπελλο ο Παναθηναϊκός έχει έναν αγώνα την εβδομάδα, οπότε ο Γιάννης Αναστασίου δεν χρειάζεται να προχωράει σε ροτιέισον όσο το προηγούμενο διάστημα.

Άλλωστε, ο Έλληνας τεχνικός θέλει η ομάδα να έχει την απαραίτητη συνεχή για τους αγώνες που ακολουθούν με… οδηγό την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το επόμενο διάστημα θα φανεί ο 42χρονος προπονητής θα δώσει ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής ή θα επιμείνει στο σχήμα που παρέταξε στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Πολλά φαίνεται πως ποντάρει ο κόουτς του «τριφυλλιού» στον Νάνο και τον Μέντες, αν και φέτος δεν έχουν ικανοποιήσει με τη συνολική τους παρουσία.

Ο Νάνο από τη στιγμή που τραυματίστηκε έχασε τη θέση του από τον φορμαρισμένο Χουχούμη. Ο νεαρός μπακ έπαιξε και στο δύσκολο ματς με τον Παναιτωλικό κι αν αγωνιστεί και στην Κρήτη, μοιάζει απίθανο στο ντέρμπι να παίξει ο Ισπανός, εφόσον δεν θα έχει ρυθμό από αγώνα.

Από την πλευρά του, ο Μέντες έβαλε σε σκέψεις τον Αναστασίου με την εικόνα του με την Skoda Ξάνθη στο Κύπελλο, αφού φέρει και εκείνος ευθύνη για τον αποκλεισμό της ομάδας.

Ο Αναστασίου φαίνεται, πάντως, πως περιμένει πολλά από την επιθετικότητα του Νάνο και την εμπειρία του Μέντες, στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν στο πρωτάθλημα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: