Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

«Σε καλό δρόμο για το κλειστό της Παιανίας»

Στην αποκάλυψη πως το κλειστό της Παιανίας βρίσκεται σε καλό δρόμο για να επιστρέψει εκεί ο ελληνικός στίβος έφτασε ο Δημήτρης Ευαγγελόπουλος, μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM.

«Σε καλό δρόμο για το κλειστό της Παιανίας»
Ο εθνικός προπονητής, μιλώντας στην εκπομπή «Play Ball», αναφέρθηκε στην προετοιμασία των περισσότερων Ελλήνων πρωταθλητών στο εξωτερικό, λόγω των απαράδεκτων συνθηκών που επικρατούν στην Ελλάδα και στις προσδοκίες για το Πανελλήνιο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Αναλυτικά: «Έχουμε καλά νέα για το κλειστό της Παιανίας, όπως μου υποσχέθηκαν από τον ΣΕΓΑΣ και την Πολιτεία, ώστε να επιστρέψουμε εκεί για τους αγώνες και τις προπονήσεις.

Κάποιοι αθλητές προπονήθηκαν εκτός Ελλάδος και οπουδήποτε αλλού εκτός από το ΣΕΦ, αφού αυτό μας έχει δοθεί μόνο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το σαββατοκύριακο. Φιλάνδρα, Καρακατσάνη και Μαρινάκου έκαναν εκτός την προετοιμασία τους και μπορούν να «πιάσουν» το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο Δημητράκης γυμνάστηκε, επίσης, εκτός Ελλάδος.

Δεν υπάρχει πλέον μήκος και τριπλούν, όμως αυτό έρχεται και παραέρχεται. Η Πανέτα τραυματίστηκε, η Πέρρα τώρα επιστρέφει από τραυματισμό.

Το σαββατοκύριακο θα υπάρχουν νέα παιδιά στο ΣΕΦ, όμως και αυτά έκαναν ελλιπή προετοιμασία. Πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα στην Ελλάδα, ώστε οι νέοι αθλητές να συνδυάζουν σωστά αθλητισμό και σπουδές.

Η Φέρρα και ο Τσάκωνας ενδιαφέρονται περισσότερο για τον ανοιχτό, στο ύψος μόνο η Στεργίου μπορεί να «πιάσει» το όριο για την Πράγα, όμως είναι τραυματίας. Στα 60 μέτρα, έχουμε Στεργιούλη, Κοκλώνη και Γάτου. Στα εμπόδια, έχουμε την Πεσιρίδου, ενώ θα προσπαθήσουν οι Λορέλα Μάνου στο ύψος και Τσιάμης στο τριπλούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: