Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

«Ροζ» σκάνδαλα με άρωμα... Αγγλίας!!

Με αφορμή την είδηση που έσκασε σαν... κεραυνός εν αιθρία στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχετικά με το σκάνδαλο που ξέσπασε μετά την ερωτική συνεύρεση ενός ποδοσφαιριστή των «κόκκινων διαβόλων» με νεαρή κοπέλα, το www.england365.gr θυμάται εκείνους που ξεχώρισαν και... εκτός γηπέδων στο «Νησί».
Μπορεί λοιπόν οι Γάλλοι να θεωρούνται οι πιο θερμοί εραστές της Γηραιάς Ηπείρου, όμως οι Άγγλοι, ή κάποιοι που εν πάση περιπτώσει συνέδεσαν την πορεία τους με το αγγλικό ποδόσφαιρο, κατάφεραν πολλές φορές να εκπλήξουν το κοινό με τις καυτές και λάγνες περιπέτειες τους, χαρίζοντας πιπεράτες ιστορίες στα βρετανικά ταμπλόιντ.
Μάλιστα ορισμένους από εκείνους που χάρισαν αυτές τις στιγμές στον βρετανικό Τύπο δεν τους πιάνει καν το μάτι, αλλά επιβεβαιώνουν εκείνο το ρητό που μιλάει για τα σιγανά τα ποταμάκια.
Ο «μπερμπάντης» Ρούνεϊ
Φαίνεται πως ο αέρας που φυσάει πάνω από το «Ολντ Τράφορντ» αποπνέει έναν ιδιαίτερο ερωτισμό, με την Γιουνάιτεντ να αποδεικνύεται πρωταθλήτρια στα... κρεβάτια.
Το 2010 τις τάξεις της ομάδας του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον συγκλονίζει το σκάνδαλο Ρούνεϊ. Ο Άγγλος επιθετικός γίνεται πρωτοσέλιδο της «Sunday Mirror» αφού απάτησε τη σύντροφο του Κολίν με μια ιερόδουλη την περίοδο μάλιστα που εκείνη περίμενε το παιδί τους. Ο «άτακτος» Ρούνεϊ δεν δίστασε να προσκαλέσει την συνοδό του ακόμα και σε πάρτι που διοργάνωσε ο συμπαίκτης του Ρίο Φέρντιναντ, στο οποίο βρίσκονταν αρκετοί ποδοσφαιριστές της Γουνάιτεντ.
Πάντως ο Ρούνεϊ είχε δείξει μια ιδιαίτερη «αδυναμία» προς τον επί χρήμασι έρωτα από τα νιάτα του κιόλας, αφού έχει γίνει γνωστό πως επισκεπτόταν ιερόδουλες και μάλιστα μεγαλύτερες σε ηλικία από την περίοδο που φορούσε ακόμα την φανέλα της Έβερτον.
Ο «αθόρυβος» Ράιαν
Ο ακούραστος και σπουδαίος κατά τα άλλα Ράιαν Γκιγκς είναι από τους τύπους που δεν τους πιάνει το μάτι σου. Μάλιστα για λογαριασμό του και με βάση την εικόνα του μέχρι την αποκάλυψη των ατασθαλιών του, μπορούσε κάποιος ακόμα και να βάλει το χέρι του στη φωτιά, για το ήθος και την ακεραιότητα του πιστού «στρατιώτη» Ράιαν. Αμ δε... Λίγο πριν τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ του 2011 ο μέσος της Γιουνάιτεντ είχε μπει σε καραντίνα όταν ήρθε στο φως μια «ροζ» ιστορία που απασχόλησε για πολύ καιρό τις σκανδαλοθηρικές φυλλάδες.
Η αποκάλυψη έγινε μέσα από το κοινοβούλιο και την έκανε ο βουλευτής Τζον Χέμινγκ. Ο 37χρονος τότε Ουαλός μέσος είχε συνάψει παράνομη σχέση με το «καυτό» μοντέλο Ίμοτζεν Τόμας, γνωστή από τις κατά καιρούς σχέσεις της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Νέρι Καστίγιο, η οποία είχε πάρει για τα καλά τα μυαλά του Γκιγκς. Πάντως όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια αυτή δεν ήταν η μόνη κουτσουκέλα του Ουαλού, ο οποίος φέρεται πως είχε σχέση ακόμα και με την γυναίκα του αδερφού του Ρόντρι. Μάλιστα οι φήμες οργίαζαν και ήθελαν τον Ράιαν να μοιραζόταν τις χάρες της Νατάσα με ακόμα έναν συμπαίκτη του.
Ο «έμπειρος» Τζον Τέρι
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της Τσέλσι μπορεί να έχει κάνει σπουδαία καριέρα ως κεντρικός αμυντικός όμως στα ερωτικά του αποδεικνύεται δεινός... σκόρερ και ίσως αποτελεί και τον σημαιοφόρο της «εθνικής Αγγλίας» στις περιπέτειες και τα σκάνδαλα.
Το καλοκαίρι του 2010 λίγο πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής βλέπει το φως της δημοσιότητας ένα σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Τέρι που έκανε άνω κάτω τα «λιοντάρια». Ο 29χρονος τότε αρχηγός της Τσέλσι και της εθνικής Αγγλίας, είχε συνάψει εξωσυζυγική σχέση τρίτου τύπου με τη Γαλλίδα σύντροφο του πρώην συμπαίκτη του, Γουέιν Μπριτζ, Βανέσα Περρονσέλ, από το 2007. Μάλιστα η Γαλλίδα καλλονή είχε μείνει έγκυος από τον «άτακτο» Τζον αλλά από κοινού αποφάσισαν να διακόψει την κύηση, με απόλυτη μυστικότητα.
Πάντως αυτή δεν ήταν η μόνη αταξία του Τέρι ο οποίος το 2005 είχε απατήσει την τότε αρραβωνιαστικιά του Τόνι Πουλ με νεαρή που του ζήτησε αυτόγραφο, σε δημόσιο πάρκινγκ μέσα στην πανάκριβη Μπέντλεϊ του, ενώ οι φήμες ήθελαν να έχει σχέση κάποια στιγμή ακόμα και με τη γνωστή πορνοστάρ Καρίνα Κλαρκ.
Ο εραστής της κομμώτριας
Η περίπτωση του Άσλεϊ Κόουλ είναι από αυτές που οι επιστήμη του έρωτα σηκώνει τα χέρια ψηλά, αποδεικνύοντας πως το γούστο είναι κάτι που δεν μπαίνει σε καλούπια και δεν χαλιναγωγείται. Τον Γενάρη του 2008 η 22χρονη κομμώτρια Έιμυ Γουόλτον αποκαλύπτει στον βρετανικό Τύπο την σχέση που διατηρούσε με τον έμπειρο αμυντικό της Τσέλσι.
Ήταν όμως τέτοια εμφανισιακά η διαφορά μεταξύ της νεαρής κομμώτριας με τη σύζυγο του ποδοσφαιριστή και τραγουδίστρια Σέριλ Κόουλ, που έκανε την πιο σέξι Βρετανίδα εκείνης της εποχής να μην πιστεύει σε αυτή την... ήττα. Τελικά οι δηλώσεις της κομμώτριας, αποδείχθηκαν αληθινές με τον άτυχο Άσλει να εγκαταλείπει το συζυγικό κρεβάτι και να κοιμάται για σχεδόν ένα χρόνο στο σαλόνι, ενώ στην συνέχεια η Σέριλ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.
To «σιγανό το ποταμάκι»
Η περίπτωση του Σουηδού πρώην τεχνικού της εθνικής Αγγλίας, Σβεν Γκόραν Έρικσον αποδεικνύει περίτρανα εκείνο το παλιό καλό ρητό που λέει «τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι». To 2004 οι σχέσεις του έμπειρου τεχνικού με την αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ήρθαν σε ρήξη εξαιτίας του «ροζ» σκανδάλου που ήρθε στη δημοσιότητα, συνταράσσοντας την αγγλική πουριτανική κοινωνία και αφορούσε την παράνομη σχέση του με τη γραμματέα της ομοσπονδίας Φαρία Άλαμ.
Η πέτρα του σκανδάλου προέβη ακόμα και σε σειρά αποκαλύψεων για την ερωτική της ζωή με τον Σουηδό θερμό εραστή, έναντι βεβαία και του κατάλληλου αντιτίμου, για μια της συνέντευξη.
Η 37χρονη Άλαμ δεν παρέλειψε να αποκαλύψει ότι στον Έρικσον άρεσε το επικίνδυνο παιχνίδι, αφού συχνά είχαν σχέσεις σε προσβάσιμα μέρη στα γραφεία της ομοσπονδίας, μιας και στον «άτακτο» Σβεν, άρεσε να παίρνει το ρίσκο του να τους κάνουν τσακωτούς.
Δυο-δυο στην ταινία δυο-δυο
Είναι ηλίου φαεινότερον ότι τα πρωτεία των σκανδάλων τα διατηρεί αναμφισβήτητα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το 1998 μια βιντεοκασέτα που ανασύρθηκε από έναν κάδο σκουπιδιών θα φέρει στο φως το σκάνδαλο Γιορκ – Μπόσνιτς. Οι συμπαίκτες στους «κόκκινους διαβόλους» Ντουάιτ Γιορκ και Μαρκ Μπόσνιτς θα γίνουν πρωταγωνιστές σε ένα βίντεο, στο οποίο έχουν ιδιαίτερες περιπτύξεις, όχι με μία, όχι με δύο, αλλά με τέσσερις αιθέριες υπάρξεις.
Στο επίμαχο δε βίντεο ο Αυστραλός γκολκίπερ εμφανίζεται φορώντας ακόμα και γυναικεία εσώρουχα, με τα ντοκουμέντα να φτάνουν σε λάθος χέρια και να εκθέτουν ανεπανόρθωτα τους δύο ποδοσφαιριστές.
Ο Πολ σκόραρε συχνότερα από τη Ντέρμπι
«Ο Πολ σκοράρει με μεγαλύτερη συχνότητα απ’ ότι η Ντέρμπι» ήταν το σχόλιο της συζύγου του προπονητής της Ντέρμπι Κάουντι και της Γουίγκαν Πολ Τζούελ, ο οποίος είχε το «βίτσιο» να καταγράφει τις περιπέτειες του με ξανθιές αιθέριες υπάρξεις.
Οι περί ου ο λόγος ταινίες πάντως τον πρόδωσαν, αφού έφτασαν στα χέρια της γυναίκας του, που τον χτύπησε εκεί που πονούσε, αφήνοντας υπονοούμενο για τις συχνές περιπέτειες του, αλλά και για τις προπονητικές του ικανότητες.
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: