Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Τραυματίες Ράμσεϊ και Σάντσες!!

Πύρρειος μπορεί να αποδειχθεί η νίκη της Άρσεναλ επί της Λέστερ, αφού ο Αρσέν Βενγκέρ είδε τους Άαρον Ράμσεϊ και Αλέξις Σάντσες να τελειώνουν το παιχνίδι με τραυματισμούς.
«Δεν φαίνεται να είναι καλό αυτό που συνέβη. Υπάρχει μία διαρκής επανεμφάνιση μυϊκών τραυματισμών και δεν έχουμε βρει το λόγο» δήλωσε αρχικά ο Αλσατός, αναφερόμενος συγκεκριμένα στο Ράμσεϊ: «Τον άφησα εκτός εντεκάδας γιατί αισθάνθηκα ότι πρέπει να είμαι προσεκτικός με την περίπτωσή του. Τον έβαλα στη συνέχεια, γιατί δυσκολευόμασταν πολύ επιθετικά, αλλά δεν ήταν και η καλύτερη απόφαση που μπορούσα να πάρω. Δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι. Δεν έχει χρησιμοποιηθεί παραπάνω απ’ όσο θα έπρεπε. Απ’ όταν παρουσίασε αυτά τα προβλήματα είμαι πιο προσεκτικός μαζί του».
Όσο για τον τραυματισμό του Σάντσες, σημείωσε: «Ο Σάντσες έχει ένα χτύπημα στο γόνατο. Από εκείνο το σημείο και μετά δεν ήταν ο εαυτός του στο γήπεδο. Δεν ξέρω αν θα μείνει εκτός. Στο ημίχρονο ήθελα να τον κάνω αλλαγή, αλλά μου είπε ότι ήταν εντάξει. Όπως φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε δίκιο».
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: