Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Γελάνε και τα… μουστάκια της!!

Όλα τέλεια συνεχίζουν να πηγαίνουν για τη Λίβερπουλ! Έστω κι αν χρειάστηκε να… αφήσει μουστάκι, ο Μπαλοτέλι έγινε σημαντικός για τους «κόκκινους», συνεχίζοντας την αντεπίθεσή τους με την Τότεναμ (3-2)

Γελάνε και τα… μουστάκια της!
Το «why always me» που τον συνόδευε τόσα χρόνια είχε αλλάξει στη Λίβερπουλ. Είχε γίνει «why… never me». Ήρθε η ώρα όμως -έστω κι αργά- ο Μάριο Μπαλοτέλι να βάλει τη σφραγίδα του στους «κόκκινους»!

Μετά από 74’ λεπτά ενός καταπληκτικού παιχνιδιού, η Τότεναμ είχε αποδειχθεί κάτι παραπάνω από ανθεκτική στο «Άνφιλντ».

Δεν είχε πτοηθεί απ’ το προβάδισμα του Μάρκοβιτς -απαντώντας με το 13ο φετινό γκολ του εκπληκτικού Κέιν. Δεν είχε μασήσει ούτε απ’ το πέναλτι που κέρδισε ο Στάριτζ και αξιοποίησε ο Τζέραρντ. Γιατί βρήκε ξανά τρόπο να το ανταποδώσει -έστω κι αν ο Κέιν ήταν σε θέση οφσάιντ πριν το κεράσει στον Ντεμπελέ.

Με σκάρτο ένα εικοσάλεπτο όμως ν’ απομένει, ο Ρότζερς έριξε στο ματς τον Ιταλό. Κι εκείνος τίμησε το… μερακλίδικο μουστάκι που έχει αφήσει! Βρέθηκε εκεί που έπρεπε, λοιπόν, στο 83’ για ν’ αξιοποιήσει την ασίστ του Λαλάνα και με το πρώτο του γκολ στην Premier League να υπογράψει μια τεράστια νίκη (3-2) για τη Λίβερπουλ.

Αυτή που μείωσε σε απόσταση αναπνοής τη διαφορά από τη σημερινή της αντίπαλο και επιβεβαίωσε ότι (έχοντας πλέον εννέα παιχνίδια χωρίς ήττα) η Λίβερπουλ έχει επιστρέψει για τα καλά στη διεκδίκηση μιας θέσης στο Champions League.



Εκτός των «κόκκινων» όμως, με το αποτέλεσμα του «Άνφιλντ» νίκησε και η… Άρσεναλ! Γιατί οι «κανονιέρηδες» έκαναν δύσκολη μεν τη ζωή τους με την ουραγό Λέστερ, αλλά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη (2-1) που τους ξανάφερε πάνω από την Τότεναμ στη βαθμολογία. Μπορεί λοιπόν ο Κράμαριτς να άγχωσε το «Emirates» (που είχε καθησυχάσει μετά τα γκολ των Κοσιελνί και Γουόλκοτ), αλλά τελικά δεν απετράπη το τρίποντο για την ομάδα του Βενγκέρ που την έφερε στην τρίτη θέση. 



Κατά τ’ άλλα, τη νίκη της ημέρας πήρε η ΚΠΡ, που… βρήκε το φως της στο «Stadium of Light» και παίρνοντας εκεί το πρώτο της διπλό στο πρωτάθλημα (2-0 τη Σάντερλαντ) πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα.



Κάτι που κατάφερε και η Χαλ, χάρη στον εκπληκτικό Ντάμε Εντόι! Στη δεύτερη συμμετοχή του με τις «τίγρεις», ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού έφτιαξε ένα γκολ (για τον Γέλαβιτς) και πέτυχε άλλο ένα, με αποτέλεσμα το τελικό 2-0 που βύθισε ακόμα περισσότερο την κάκιστη Άστον Βίλα. 



Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία της Premier League


Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

Τρίτη, 10/2

Άρσεναλ-Λέστερ 2-1
(27’ Κοσιελνί, 41’ Γουόλκοτ - 61’ Κράμαριτς)

Χαλ-Άστον Βίλα 2-0
(22’ Γέλαβιτς, 74’ Εντόι)

Σάντερλαντ-ΚΠΡ 0-2
(17’ Φερ, 45’+1’ Ζαμόρα)

Λίβερπουλ-Τότεναμ 3-2
(15’ Μάρκοβιτς, 53’ πεν. Τζέραρντ, 83’ Μπαλοτέλι - 26’ Κέιν, 61’ Ντεμπελέ)

Τετάρτη, 11/2

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπέρνλι (21:45)
Σαουθάμπτον-Γουέστ Χαμ (21:45)
Τσέλσι-Έβερτον (21:45)
Στόουκ-Μάντσεστερ Σίτι (21:45)
Κρίσταλ Πάλας-Νιούκαστλ (22:00)
Γουέστ Μπρομ-Σουόνσι (22:00)

Η επόμενη αγωνιστική (26η)

Σάββατο, 21/2 (17:00)

Άστον Βίλα-Στόουκ
Τσέλσι-Μπέρνλι
Κρίσταλ Πάλας-Άρσεναλ
Χαλ Σίτι-ΚΠΡ
Σάντερλαντ-Γουέστ Μπρομ
Σουόνσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μάντσεστερ Σίτι-Νιούκαστλ (19:30)

Κυριακή, 2/2

Τότεναμ-Γουέστ Χαμ (14:00)
Έβερτον-Λέστερ (16:05)
Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ (18:15)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: