Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Αυτός είναι ο τελικός!!

Ολυμπιακός και ΑΕΚ αναμετρώνται σήμερα στο Καραϊσκάκη σε ένα ματς το οποίο θα μπορούσε να είναι ο τελικός του Κυπέλλου!

Αυτός είναι ο τελικός!
Η… μοίρα τους έφερε να αγωνιστούν μαζί! Ολυμπιακός και ΑΕΚ κοντράρονται σήμερα στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος σε ένα ζευγάρι που κάλλιστα θα μπορούσε να αποτελέσει τον τελικό του θεσμού!

Έχοντας αποκλειστεί ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και αρκετές άλλες ομάδες από τη Σούπερ Λίγκα, το ζευγάρι αυτό είναι ομολογουμένως, αυτό που θα μπορούσε να κεντρίσει περισσότερο από κάθε άλλο το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων της χώρας.

Στο σημερινό παιχνίδι ο Ολυμπιακός επιθυμεί να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Ο Βίτορ Περέιρα προσανατολίζεται σε μια 11άδα με αλλαγές (2938982) συγκριτικά με εκείνη που έπαιξε στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Όχι τόσες αλλαγές όμως που θα μπορούσαν να δώσουν την αίσθηση της έλλειψης ενδιαφέροντος.

Από την άλλη πλευρά ο Τραϊανός Δέλλας θα παρατάξει (2938984) ό,τι καλύτερο έχει στη φαρέτρα του, έχοντας ως δεδομένο τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που έχουν προκύψει. Τελευταίο, ο τραυματισμός του Μπρέσεβιτς ο οποίος –τελικά- δεν θα είναι παρών στο φαληρικό γήπεδο απόψε.

Αυτοί που θα είναι παρόντες στο γήπεδο σήμερα είναι οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Μέχρι και χθες λιγότερα από 2.800 εισιτήρια είχαν μείνει αδιάθετα για το σημερινό ματς με τους οπαδούς των ερυθρολεύκων να σκοπεύουν να βρεθούν στο γήπεδο παρά τις κακές καιρικές συνθήκες.

Νωρίτερα, το πρόγραμμα του Κυπέλλου το ανοίγει η αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Πανιώνιο. Οι δύο ομάδες επιθυμούν όσο τίποτα άλλο την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι θεσσαλονικείς θέλοντας να επισφραγίσουν την δυναμική επιστροφή τους στις μεγάλες κατηγορίες, ενώ οι νεοσμυρνιώτες για να αποδείξουν πως έχουν περισσότερες δυνατότητες συγκριτικά με εκείνες που… πηγάζουν από τη θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα.

Το πρόγραμμα του Κυπέλλου

Τετάρτη, 11/01
Ηρακλής – Πανιώνιος (16:00)
Ολυμπιακός – ΑΕΚ (19:30)

Πέμπτη, 12/01
Χανιά – Απόλλων Σμύρνης (15:00)
ΟΦΗ – SKODA Ξάνθη (19:30)*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: