Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Νίκη για δύο… λόγους!

Νίκη με την οποία θα καθαρίσει από σήμερα την υπόθεση πρόκριση και ταυτόχρονα θα κάνει επίδειξη ανωτερότητας κόντρα στην ΑΕΚ θέλει ο Ολυμπιακός. Ροτέισον με… μέτρο από τον Περέιρα.

Νίκη για δύο… λόγους
Δύο χρόνια μετά την τελευταία τους αναμέτρηση σε επίπεδο πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας (19:30, OTE Sport 5, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους Πειραιώτες, οι οποίοι επιθυμούν να καθαρίσουν από σήμερα την πρόκριση (με ένα καθαρό σκορ) και ταυτόχρονα να δείξουν ότι εκείνοι παραμένουν το αφεντικό στην Ελλάδα.

Άλλωστε, από την επόμενη εβδομάδα μπαίνει στο πρόγραμμα και η Ντνίπρο για το Europa League και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τελειώνουν το συντομότερο με το θεσμό του Κυπέλλου.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Βίτορ Περέιρα σκοπεύει να προχωρήσει σε ροτέισον, αλλά με… μέτρο. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Σαντάνα, Σιόβα και Μαζουακού.

Στα χαφ θα ξεκινήσουν ο Μιλιβόγεβιτς με τον Μανιάτη, ενώ οργανωτικό ρόλο ενδέχεται να αναλάβει ο Φορτούνης (αν και ο Τσόρι είναι στην αποστολή).

Στα πλάγια θα είναι ο Ντουρμάζ και ένας εκ των Φουστέρ, Αφελάι και ο Μήτρογλου θα είναι στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Βούροας, Σάλιακας, Εντινγκά και Διαμαντάκος. Εκτός είναι οι Μποτία, Μπουχαλάκης και Μπενίτες.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: