Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Ολυμπιακός: Το πλάνο Περέιρα για ΑΕΚ!! (pic)

Μία ενδεκάδα διαφοροποιημένη σε σχέση με εκείνη της Τούμπας θα παρατάξει απέναντι στην ΑΕΚ ο Βίτορ Περέιρα. Προβάδισμα Φορτούνη έναντι Τσόρι.
Σύμφωνα με όσα δοκίμασε ο Πορτογάλος τεχνικός αλλά και τις πληροφορίες που υπάρχουν o Μέγιερι θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Δεξί μπακ θα είναι ο Σαλίνο, αριστερό ο Μαζουάκου και τα δύο στόπερ οι Σιόβας και Σαντάνα. Στον άξονα θα είναι οι Μανιάτης και Μιλιβόγιεβιτς, στα δύο άκρα οι Ντουρμάζ και Αφελάι, επιτελικός χαφ ο Φορτούνης (σ.σ. όπως όλα δείχνουν είναι το φαβορί συγκριτικά με τον Τσόρι) και φορ ο Μήτρογλου. Πιθανότητες για την βασική ενδεκάδα έχουν και οι Τσόρι και Ντινγκά. Θυμίζουμε πως στην ερυθρόλευκη αποστολή για το ματς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ έχουν μπει οι: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Σαντάνα, Βούρος, Μανιάτης, Σάλιακας, Αφελάι, Ντινγκά, Φουστέρ, Ντομίνγκες, Διαμαντάκος, Μαζουάκου, Μιλιβόγιεβιτς, Φορτούνης, Σιόβας, Μήτρογλου, Σαλίνο και Ντουρμάζ.
Άλλος αντίπαλος, όμως ίδια αντιμετώπιση
Ο Βίτορ Περέιρα δεν αλλάζει την τακτική του και την προπονητική του προσέγγιση στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Μπορεί να πρόκειται για άλλον αντίπαλο από τον ΠΑΟΚ όμως τα στοιχεία που θέλει να δει στον αγωνιστικό χώρο δεν διαφοροποιούνται. Ζητά πρέσινγκ ψηλά από την αρχή του αγώνα, πολλά τρεξίματα και κλεψίματα, κατοχή μπάλας και πρωτοβουλία κινήσεων καθώς και ένα γρήγορο τέρμα. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη επισημάνει προς τους παίκτες του ότι δεν έχει καμία σημασία ότι η Ένωση παίζει μία κατηγορία πιο κάτω. Αξιώνει από τους ποδοσφαιριστές του να δείξουν την δέουσα προσοχή, σοβαρότητα και πειθαρχία.  Ο Περέιρα επίσης θέλει σιγουριά των παικτών του στις μεταβιβάσεις, αποφυγή του εύκολου λάθους, ρίσκα όταν χρειάζεται, σωστή κυκλοφορία της μπάλας και υπομονή στις επιθέσεις.
Ξεκουράζει τέσσερις ο Πορτογάλος
Ο Περέιρα διάλεξε να δώσει ανάσες σε τέσσερις βασικούς παίκτες του: Ρομπέρτο, Ομάρ, Κασάμι και Ντοσεβί. Εξ αυτών οι Ρομπέρτο και Κασάμι έτσι και αλλιώς δεν επρόκειτο να χριστούν βασικοί. Παράλληλα αφήνει εκτός για λόγους τακτικής τους Χάρα και Γιαννούλη, όπως και τους τραυματίες Μποτία, Μπενίτες και Μπουχαλάκη.
* Δείτε παρακάτω στο γράφημα την πιθανή διάταξη του Ολυμπιακού.
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: