Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Στους Χόρνετς ο Μο Γουίλιαμς!!


Με τον Μο Γουίλιαμς ενισχύονται οι Σάρλοτ Χόρνετς, ενώ το αντίθετο δρομολόγιο για τη Μινεσότα θα κάνει ο Γκάρι Νιλ που θα γίνει συμπαίκτης του Ρούμπιο και τους Πέκοβιτς στους Τίμπεργουλβς.

Στους Χόρνετς ο Μο Γουίλιαμς
Στο δυναμικό των Σάρλοτ Χόρνετς θα ανήκει ο Μο Γουίλιαμς, καθώς οι «Σφήκες» τα βρήκαν σε όλα με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, ώστε να τους δώσουν με ανταλλαγή τον Γκάρι Νιλ. Στο πλαίσιο της συμφωνίας θα αποκτήσουν ακόμα τον Τρόι Χάντσον, ενώ θα δώσουν στους «Λύκους» μία επιλογή στο δεύτερο γύρο στο ντραφτ του 2019.

Με αυτό τον τρόπο ενισχύονται στην προσπάθειά τους να μπουν στα πλέι οφ οι Χόρνετς στη «νευραλγική» θέση του πόιντ γκαρντ, καθώς μετά τον τραυματισμό του Κέμπα Γουόκερ, ο οποίος θα επιστρέψει σε ένα μήνα περίπου, αναγκαζόταν ο προπονητής της ομάδας, Στιβ Κλίφορντ να χρησιμοποιεί συχνά σε αυτό το ρόλο τον Λανς Στίβενσον. Ο 32χρονος πλέι μέικερ φέτος σκοράρει με 12,2 πόντους και μοιράζει 6,4 ασίστ, ενώ ο Νιλ είχε 9,6 πόντους και 1,9 ασίστ κατά μέσο όρο.

Ωστόσο, οι Τίμπεργουβς δεν έμειναν εκεί και προέβησαν σε μία ακόμα κίνηση, καθώς απέκτησαν τον Αντρέιαν Πέιν από τους Ατλάντα Χοκς. Το Νο15 του περσινού ντραφτ δεν είχε καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής στα «γεράκια», αφού αγωνιζόταν περίπου 6,3 λεπτά ανά παιχνίδι βάζοντας 1,7 πόντους.

Από την πλευρά τους οι Χοκς ήθελαν να ανοίξουν μία θέση στο ρόστερ τους για να ενισχυθούν με κάποιον πιο έμπειρο παίκτη έχοντας ως μεγάλο στόχο τον Ρέι Άλεν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: