Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Νέα ατυχία με Ντε Γιονγκ!

Κακοτυχίας συνέχεια για τον μέσο της Νιούκαστλ, Σιμ Ντε Γιονγκ ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για ακόμα δύο μήνες καθώς υπεβλήθη σε επέμβαση για ρήξη στον πνεύμονα.
Ο διεθνής με της εθνική ομάδα της Ολλανδίας, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τις «καρακάξες», ερχόταν από τραυματισμό στον δεξιό μηρό ο οποίος τον είχε θέσει εκτός γηπέδων από τον Σεπτέμβριο.
Ο πρώην παίκτης του Άγιαξ, ο οποίος το 2013 είχε παρόμοιο τραυματισμό, σε δηλώσεις του εμφανίστηκε απογοητευμένος για την κακή του τύχη αλλά και αποφασισμένος να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους σύντομα και πιο δυνατός από ποτέ: «Έπειτα από τέσσερις μήνες σκληρής δουλειάς για να επιστρέψω σε πλήρη αγωνιστική κατάσταση, είναι κρίμα να έρχεται άλλη μια αναποδιά. Ελπίζουμε ότι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκα θα διασφαλίσει ότι δεν θα επαναληφθεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον. Για μένα προσωπικά είναι πολύ λυπηρό, ειδικά αφού βρισκόμουν μια ανάσα από την επιστροφή μου και αισθανόμουν εξαιρετικά. Ζητώ συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου, το σύλλογο και τους φιλάθλους που δεν θα μπορώ να βοηθήσω την ομάδα για λίγο καιρό ακόμα Είμαι αποφασισμένος να γυρίσω δυνατότερος και όσο το δυνατό γρηγορότερα. Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράστασή σας».
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: