Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Ελπίδες για τον Giannis στο All Star Game!!

Απών από το επερχόμενο NBA All Star Game θα είναι ο Ντουέιν Γουέιντ, καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του, χωρίς να αποκλείεται το κενό αυτό να καλύψει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ελπίδες για τον Giannis στο All Star Game
Εκτός All Star Game θα μείνει ο Ντουέιν Γουέιντ, καθώς εξαιτίας του τραυματισμού του που του έχει στερήσει τη συμμετοχή του στους έξι τελευταίους αγώνες των Χιτ, δεν θα είναι έτοιμος για τη μεγάλη συνάντηση των αστέρων του ΝΒΑ την επόμενη Κυριακή (15/2) στο «Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν» της Νέας Υόρκης.

Ωστόσο, ο αντικαταστάτης του δεν έχει επιλεγεί ακόμα, τον οποίο αναμένεται να ανακοινώσει ο Άνταμ Σίλβερ εντός των επόμενων ημερών. Μεταξύ των επικρατέστερων υποψηφίων για τη θέση του θεωρούνται ο Κάιλ Κόρβερ των Ατλάντα Χοκς, ο Ντέρικ Ρόουζ των Σικάγο Μπουλς και ο Μπράντον Νάιτ των Μιλγουόκι Μπακς.

Φυσικά καλές πιθανότητες έχει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος ανακηρύχθηκε σε κορυφαίο παίκτη της Ανατολικής Περιφέρειας την περασμένη εβδομάδα και είναι από τους σταθερότερους παίκτες στη φετινή πορεία έκπληξη των Μιλγουόκι Μπακς.

Αυτή θα ήταν η ενδέκατη συνεχόμενη συμμετοχή του 33χρονου σούτινγκ γκαρντ των Χιτ σε All Star Game, καθώς συμμετέχει αδιάλειπτα σε αυτόν τον αγώνα από το 2005. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: