Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Μουρίνιο: «Η Τσέλσι δεν πουλάει... σκουπίδια»

Για τους παίκτες που παραχώρησε η Τσέλσι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν πουλάει "σκουπίδια" και όσοι έφυγαν είναι ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου.

Μουρίνιο: «Η Τσέλσι δεν πουλάει... σκουπίδια»
Τους παίκτες που έχει πουλήσει η Τσέλσι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο "αποθέωσε" ο Ζοσέ Μουρίνιο, τονίζοντας ότι όλοι ήταν παίκτες παγκόσμιας κλάσης.

Οι «μπλε» υποδέχονται την Έβερτον την Τετάρτη και, με αφορμή την επιστροφή του Ρομέλου Λουκάκου στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε για τον Βέλγο επιθετικό. Ο προπονητής των Λονδρέζων ανέφερε ότι όλοι στην Τσέλσι ξέρουν την ποιότητά του, επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι κάποιοι παίκτες θέλουν να πάνε σε ομάδες που ξέρουν ότι θα είναι βασικοί.

«Ο Λουκάκου δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε εμάς. Νομίζω ότι αποδικνύει κάθε εβδομάδα σε όλους το πόσο καλός παίκτης είναι. Κανείς στην Τσέλσι δεν είχε αμφιβολίες. Ξέρουμε τι είναι ικανός να κάνει καλύτερα από τον καθένα. Απλά, υπάρχουν παίκτες που εύχονται κάποιες φορές να βρίσκονται σε συλλόγους όπου θα είναι ξεκάθαρα οι πρώτες επιλογές στην ενδεκάδα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έτσι είναι η ζωή», ήταν τα λόγια του 52χρονου.

Στις τελευταίες τρεις μεταγραφικές περιόδους, η Τσέλσι έχει πουλήσει αρκετούς καλούς παίκτες, όπως οι Μάτα, Λουκάκου, Σίρλε και Ντε Μπρούινε, βάζοντας στα ταμεία της περισσότερα από 135 εκατ. ευρώ. Ο Ζοσέ Μουρίνιο, από την πλευρά του, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους ποδοσφαιριστές που πούλησε, επισημένοντας, όμως, ότι αν η ομάδα του δεν έπαιρνε τα λεφτά που ήθελε, δεν θα τους παραχωρούσε.

«Η Τσέλσι δεν έχει πουλήσει... σκουπίδια. Έχει πουλήσει παίκτες παγκόσμιας κλάσσης. Ο Μάτα; Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Ο Σίρλε; Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Ο Λουκάκου; Ένας από τους καλύτερους νεαρούς επιθετικούς στον κόσμο. Ο Ντε Μπρούινε; Ένας από τους καλύτερους νεαρούς παίκτες, επίσης. Πουλάμε καλούς παίκτες σε υψηλές τιμές. Αν δεν παίρναμε τα ποσά που θέλαμε, δεν θα τους πουλούσαμε», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: