Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Ψάχνει ελπίδα και ηρεμία!

Τη νίκη που θα κατευνάσει τα πνεύματα και θα του δώσει μια κάποια ελπίδα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα ψάχνει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Ψάχνει ελπίδα και ηρεμία
Η ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΟΦΗ ήταν βαριά και προκάλεσε αρκετές «αντιδράσεις» μέσα και έξω από την ομάδα.

Οι οπαδοί τα έβαλαν με τη διοίκηση, ο Άγγελος Αναστασιάδης υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και εισέπραξε δύο φορές την αρνητική απάντηση του Ιβάν Σαββίδη.

Χθες ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, εκφράζοντας τη στήριξή του σε όλους ανεξάρτητα τι θα συμβεί απόψε με τον Ολυμπιακό (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι στον «Δικέφαλο του Βορρά» θέλουν τη νίκη με την οποία θα σηκώσουν κεφάλι θα δημιουργήσουν ένα νέο σερί επιτυχιών, όπως έγινε μέχρι το ντέρμπι του πρώτου γύρου με τους Πειραιώτες στο Καραϊσκάκη.

Όσον αφορά τα πλάνα του Αναστασιάδη, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κωνσταντινίδη, Βίτορ, Ρικάρντο Κόστα και Ρατς.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Κάτσε, με εσωτερικούς μέσους τους Γκολάσα και Νομπόα.

Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν πιθανότατα οι Μακ, Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης. Η αποστολή θα ανακοινωθεί μετά το πρωινό «ξεμούδιασμα» της ομάδας, όπως συνηθίζει ο Έλληνας τεχνικός. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: