Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Επανάληψη τελικών…!

Μία εβδομάδα μετά την αναμέτρησή τους στον τελικό του Λιγκ Καπ, Εθνικός Αλεξανδρούπολης Ολυμπιακός αναμετρούνται και για τη 15υ αγωνιστική της Volley league στις 17:00.

Επανάληψη τελικών…
Ο Εθνικός θέλει βαθμούς για να μείνει στην πρώτη τετράδα και ο Ολυμπιακός για να διατηρήσει το αήττητο και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι ακρίτες σε 14 αγώνες έχουν 28 βαθμούς και βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, όμως, αισθάνονται την «ανάσα» της Κηφισιάς και του Φοίνικα, που ισοβαθμούν στην τέταρτη θέση με 27 βαθμούς. Σε επτά εντός έδρας αγώνες, ο Εθνικός έχει έξι νίκες και μία ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ ανοικτό παραμένει πάντα το ζήτημα του Μπόζινταρ Τσουκ, ο οποίος θα βρίσκεται στη διάθεση του Σάκη Μουστακίδη. Στη 12αδα για πρώτη φορά θα είναι και ο Αμερικανός πασαδόρος, Κρίστοφερ Όστιν, ενώ ο κόσμος αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών».

Ο προπονητής του Εθνικού τόνισε πως: «Ξέρουμε τα λάθη που κάναμε στον τελικό του Λιγκ Καπ και τα δουλέψαμε για να βελτιωθούμε όχι μόνο για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά και για τη συνέχεια. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί.

Πιθανότατα, θα αλλάξουμε κάποια πράγματα στην τακτική μας. Θέλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι από ότι στον τελικό του Λιγκ Καπ. Το σημαντικό είναι να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια. Ο κόσμος θα παίξει μεγάλο ρόλο. Ο μεγάλος στόχος στο πρωτάθλημα είναι η είσοδος στην τετράδα».

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» όπου στέφθηκε πρωταθλητής τη σεζόν 2013-14 και θέλει να διατηρήσει το αήττητο στο πρωτάθλημα. Έχοντας έναν αγώνα λιγότερο, βρίσκεται πίσω από τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης τόνισε πως: «Ο αγώνας θα είναι διαφορετικός σε σχέση με τον τελικό του Λιγκ Καπ. Ο Εθνικός στην έδρα του πάντα παίζει καλύτερα. Θέλουμε και οι δύο ομάδες τη νίκη. Εμείς για το αήττητο και την πρωτιά και ο Εθνικός για την τετράδα. Θα έχουμε δύσκολο έργο, αλλά έχουμε δείξει πως, όταν ‘πιάνουμε’ καλή απόδοση, νικάμε. Υπάρχει λίγο κούραση από τους αγώνες που δίνουμε Τετάρτη, Σάββατο, αλλά δε μας επηρεάζει».

Η κυριακάτικη αναμέτρηση είναι η 30η των δύο ομάδων στη Volley league από το 2002 που επέστρεψε ο Εθνικός στη μεγάλη κατηγορία. Ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες με 26-3 και όλες οι νίκες του Εθνικού έχουν σημειωθεί στην Αλεξανδρούπολη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: