Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

«Πιστός στρατιώτης» ο Κέιν!!

Κανένα πρόβλημα να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Τότεναμ μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας δεν έχει ο Χάρι Κέιν, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στα «σπιρούνια» για όσο το δυνατόν περισσότερο. Την αγάπη που έχει για την Τότεναμ εκδήλωσε για ακόμα μία φορά ο Χάρι Κέιν.
Ο 21χρονος άσος, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει πετύχει 22 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με τα «σπιρούνια» μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και όπως δήλωσε, δεν θα είχε πρόβλημα να παραμείνει στο Λονδίνο μέχρι το τέλος της καριέρας του.
«Αν θα μπορούσα να περάσω το υπόλοιπο της καριέρας μου στην Τότεναμ; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όχι. Η Τότεναμ είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Ελπίζω πως θα πάμε καλύτερα. Θα ήθελα πολύ να μείνω εδώ για όσο το δυνατόν περισσότερο», ανέφερε αρχικά.
«Αν είμαι ακόμα εδώ σε 10 χρόνια, θα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πολλοί παίκτες σήμερα, όταν πάνε καλά, καταλήγουν σε άλλο σύλλογο ή μεταγράφονται σε ομάδα του εξωτερικού. Εξαρτάται από την κατάσταση και τη στιγμή, αλλά αυτή τη στιγμή, θέλω να παραμείνω παίκτης της Τότεναμ για πολλά χρόνια», επεσήμανε στη συνέχεια, για να ολοκληρώσει λέγοντας:
«Κοιτάξτε παίκτες όπως ο Κινγκ, ο Γκιγκς και ο Τζέραρντ. Για να μείνουν σε μία ομάδα,στο κορυφαίο επίπεδο, δείχνει πόσο καλοί είναι».
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: