Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Μόνο νίκη…!

Ένα χρόνο μετά το ματς που έκρινε την παραμονή του Παναθηναϊκού στη Α1 βόλεϊ, πράσινοι» και ΑΕΚ αναμετρούνται στην Κυψέλη για τη 15η αγωνιστική στις 20:00 και οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί.

Μόνο νίκη…
Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικές πορείες, καθώς ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη για να κάνει την υπέρβαση της τετράδας και η ΑΕΚ για να ενισχύσει τη θέση της, ενόψει των πλέι άουτ. Και οι δύο μονομάχοι προέρχονται από αποκλεισμούς στο Κύπελλο.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το Σάββατο με προπόνηση στον «Τάφο του Ινδού» και τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Σε 7 εντός έδρας αγώνες, ο Παναθηναϊκός έχει 4 νίκες και 3 ήττες με 3-2 σετ.

Ο Σωτήρης Πανταλέων είπε πως: «Μπορεί η ΑΕΚ να έχει τα προβλήματά της, αλλά αυτό δε μας εφησυχάζει. Στη βαθμολογική θέση που ήταν η ΑΕΚ, ήμασταν κι εμείς και ξέρουμε πως πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Αν πάρουμε νίκη θα έρθουμε πιο κοντά στην τετράδα, αλλά ακόμα το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μέχρι την ολοκλήρωσή του. Θέλουμε μία καλή εμφάνιση και τη νίκη. Ο αγώνας του πρώτου γύρου ήταν διαφορετικός, καθώς, από τότε μέχρι σήμερα, έχουν γίνει στην ΑΕΚ πολλές αλλαγές».

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με μόνο μια πρωινή προπόνηση, καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμο γήπεδο για κάτι περισσότερο. Ο Πλάμεν Κριστόφ κάνει ότι μπορεί για να διατηρήσει την ομοιογένεια της ομάδας του. Η ΑΕΚ σε 7 εκτός έδρας αγώνες έχει μία νίκη στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη 3-0 σετ στην πρεμιέρα.

Όλοι περιμένουν πως θα αγωνιστεί και ο Κόνραντ Γκούζντα, ενώ ο Μπάλσα Ραντούνοβιτς έθεσε και πάλι ζήτημα αποχώρησής του από την προσεχή Δευτέρα.

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης είπε πως: «Έχουμε ένα ακόμα δύσκολο ματς. Ο Παναθηναϊκός στην έδρα του είναι δυνατός, αλλά κι εμείς θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε κάτι θετικό. Παραμένει δύσκολη η κατάσταση στην ΑΕΚ, αλλά εμείς οι παίκτες εδώ που φτάσαμε πρέπει να τα δώσουμε όλα πρώτα για τους εαυτούς μας και τον εγωισμό μας. Αν δεν λειτουργήσουμε σαν ομάδα, δεν θα μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο της παραμονής».

Η κυριακάτικη αναμέτρηση θα είναι η 20η μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ από το 1998 και οι «πράσινοι» προηγούνται στις νίκες με 14-5.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: