Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Γουέστ Χαμ – Μαν. Γιουνάιτεντ!! (preview)

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξει στο σημερινό παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Γουέστ Χαμ. Η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ παρουσιάζεται όλο και πιο βελτιωμένη, σε σχέση με τα «σφυριά» που έχουν χάσει αρκετό έδαφος στη βαθμολογία.  
Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -2 από τη Σαουθάμπτον την οποία μπορούν να προσπεράσουν ξανά και στο -5 από τη δεύτερη, Μάντσεστερ Σίτι, που έχει πλέον απόσταση 7 πόντων από το ρετιρέ.
Μπορεί ο Λουίς Φαν Χάαλ ακόμα να μην έχει καταλήξει στο βασικό κορμό της ομάδας του και να δείχνει ότι δεν γνωρίζει ακόμα τη... συνταγή με την οποία δεν θα αλλάζει τους 11 που κερδίζουν, ωστόσο, όσο βελτιώνονται τα αποτελέσματα των «κόκκινων διαβόλων», τόσο μεγαλύτερη βοήθεια θα παίρνει και αυτός. Έπειτα από κάτι... άσχημα φεγγάρια στο τέλος του προηγούμενου έτους και τις πρώτες μέρες του 2015, η Γιουνάιτεντ μετράει δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα.
Η Γουέστ Χαμ, ενώ βρέθηκε να καταλαμβάνει θέση μέχρι και στην πρώτη τριάδα σε πρώιμο στάδιο της αγωνιστικής περιόδου, έχει υποχωρήσει στο 8ο σκαλί, με μόλις μια νίκη στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος. Βέβαια, εντός έδρας, η ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς έχει ηττηθεί μονάχα από την Άρσεναλ στα τελευταία 10 ματς πρωταθλήματος, πράγμα που δίνει λόγο αισιοδοξίας στους οπαδούς του λονδρέζικου συλλόγου. Από την πλευρά του, ο «Big Sam» δεν έχει κερδίσει ποτέ σαν προπονητής τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Οι σημερινοί γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα με σκορ 2-0 από τη Λίβερπουλ και θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Τζέιμς Κόλινς και Γουίνστον Ριντ που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.
Ενδεχομένως να μην πάρει το ρίσκο με τη χρησιμοποίηση του Κάρολ ο Άλαρνταϊς, όμως διαθέσιμος είναι ο Ντιαφρά Σακό.
Έτοιμος ο Άσλεϊ Γιάνγκ για τη Γιουνάιτεντ.
Πιθανές ενδεκάδες:
Γουέστ Χαμ (4-3-3): Αντριάν – Τζένκινσον, Ο'Μπράιεν, Τόμκινς, Κρέσγουελ – Σονγκ, Νομπλ, Νόλαν – Σακό, Ντάουνινγκ, Βαλένσια
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-3-3): Ντε Χέα – ΜακΝέιρ, Έβανς, Ρόχο, Σο – Ντι Μαρία, Μπλιντ, Ρούνεϊ – Φαλκάο, Μάτα, Φαν Πέρσι
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: