Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Κοντρέρας: «ΠΑΟΚ, λόγω Τούμπας»!

Τον πρώτο λόγο στο αποψινό ντέρμπι της Τούμπας έχει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος έχει φορέσει τις φανέλες και των δύο ομάδων.

Κοντρέρας: «ΠΑΟΚ, λόγω Τούμπας»!

Ο Χιλιανός στόπερ έδωσε το προβάδισμα στον «Δικέφαλο του Βορρά», αφού όπως είπε η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του δίνουν μία επιπλέον ώθηση στην ομάδα.

«Ξέρω πως τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό είναι ιδιαίτερα, κυρίως για τον κόσμο της ομάδας. Θυμάμαι πολύ καλά την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και πιστεύω ότι αυτό είναι το πιο βασικό στοιχείο των ντέρμπι. Ο κόσμος δίνει ώθηση στους παίκτες του ΠΑΟΚ και δημιουργεί τεράστιες δυσκολίες στους αντιπάλους», ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στη «Real News» και πρόσθεσε:

«Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός προηγείται στην βαθμολογία και βρίσκεται στο +8 από τον ΠΑΟΚ. Η διαφορά αυτή, με τα δεδομένα που ισχύουν στο πρωτάθλημα, είναι δύσκολο να ανατραπεί, αλλά ποτέ στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Περιμένω να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και θεωρώ πως, λόγω έδρας, ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα για τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: