Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Κινείται για Τσαϊρέλη ο Ολυμπιακός!!

Για την απόκτηση του 27χρονου πάουρ φόργουορντ/σέντερ, Μιχάλη Τσαϊρέλη της ισπανικής Τενερίφης κινείται ο Ολυμπιακός, για να προσθέσει έναν ακόμα ψηλό στο ρόστερ του.

Κινείται για Τσαϊρέλη ο Ολυμπιακός
Κρούση για να αποκτήσει τον Μιχάλη Τσαϊρέλη από την ισπανική Τενερίφη ετοιμάζει ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη θέση «4» μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Δημήτρη Αγραβάνη στο χέρι και τις ενοχλήσεις που νιώθει συχνά-πυκνά ο Μπρεντ Πέτγουεϊ στη μέση, φαίνεται πως αποφάσισαν να μη ρισκάρουν και να προσθέσουν έναν ακόμα παίκτη στο ρόστερ τους, πριν εκπνεύσει η σχετική προθεσμία στην Ευρωλίγκα (τέλος πρώτου γύρου Top16).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκλεκτός του Γιάννη Σφαιρόπουλου, είναι ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, που αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι στον ΠΑΟΚ, με τη φανέλα του οποίου έκανε πολύ καλή χρονιά (12,2π. 5,1ριμπ.). Φέτος ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ (2.08) που ήταν στην προεπιλογή του Φώτη Κατσικάρη το καλοκαίρι για την Εθνική ομάδα των ανδρών, αγωνίζεται στην Ισπανία με τη φανέλα της Τενερίφης, έχοντας 3,6 πόντους σε δέκα λεπτά συμμετοχής μέσο όρο.

Ο Ολυμπιακός, έχει κάνει ήδη τις πρώτες σκέψεις, αλλά και διερευνητικές επαφές με τη πλευρά του παίκτη και δεν αποκλείεται άμεσα να έχει και συνομιλίες με την διοίκηση της ισπανικής ομάδας για να προχωρήσει η υπόθεση. Σε περίπτωση που η μεταγραφή γίνει πράξη, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν μία ακόμα λύση στο «4», χωρίς να χρειαστεί να αλλάξουν το ρόστερ για το ελληνικό πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα, κάτι που δεν θέλει σε καμία περίπτωση (διαφορετικές ομάδες δηλαδή) ο προπονητής τους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: