Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

«Ζεσταίνεται» για Φάληρο!

Επιστροφή στις νίκες και «ζέσταμα» για τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό θέλει να κάνει η ΑΕΚ υποδεχόμενη τα Χανιά. Αλλαγές, αναγκαστικές και μη, από τον Δέλλα. Τι παίζει με Γκάλο.

«Ζεσταίνεται» για Φάληρο
Μετά την ισοπαλία στη Ριζούπολη και πριν τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη», η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε (18:00, OTE Sport 4) τα Χανιά.

Στόχος, όπως σε κάθε αγώνα στη Football League, είναι ο συνδυασμός νίκης με θέαμα. Ο Τραϊανός Δέλλας θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές. Κάποιες αναγκαστικές, καθώς τιμωρημένοι είναι οι Μάνταλος και Πλατέλλας που αποβλήθηκαν στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο τραυματίας Κορδέρο και ο ανέτοιμος Κολοβέτσιος, κι άλλες κατ’ επιλογήν για να «φρεσκάρει» την ομάδα του πριν τον αγώνα του Φαλήρου.

Έτσι, ανάσες αναμένεται να πάρουν ο Γιόχανσον και ο Αραβίδης μένοντας στον πάγκο. Ο Ανέστης θα είναι ξανά στο τέρμα, ο Πεταυράκης θα αντικαταστήσει τον Σοϊλέδη στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Μπακάκης θα είναι στο απέναντι άκρο, ενώ Λαμπρόπουλος και Σαρρής θα συνθέσουν το δίδυμο των στόπερ. Ο Ρόβας θα είναι το δεύτερο κεντρικό χαφ πλάι στον Ανάκογλου, ο Ντούνης θα είναι δεξί χαφ και ο Μπαρμπόσα αριστερό, ενώ ο Ντακόλ θα κινείται πίσω από τον Μπρέσεβιτς. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και πιθανώς να πάρει χρόνο συμμετοχής σαν αλλαγή ο νεοαποκτηθείς φορ Μακόλεϊ Κρισάντους.

Τι παίζει με Γκάλο

Η A Bola επανέφερε το θέμα του Ροντρίγκο Γκάλο για την ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ είχε απασχολήσει πέρσι την «Ένωση», ενώ το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Μπράγκα. Για την ώρα δεν προκύπτει ουσιαστικό ενδιαφέρον για τον παίκτη, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Άλλωστε πίσω από τον Μπακάκη δεν υπάρχει αξιόπιστη λύση για τη θέση του δεξιού μπακ και ο Γκάλο, που ήταν συμπαίκτης του στον Παναιτωλικό, ενδεχομένως να εξεταστεί υπό αυτό το πρίσμα.

Στο μεταξύ, στη βάση του θα βρίσκεται από σήμερα και πάλι ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, που παρακολούθησε πολλά φιλικά παιχνίδια και προπονήσεις στην Αττάλεια τσεκάροντας παίκτες που μπορεί να απασχολήσουν την ΑΕΚ.

*Την άδεια από την πολεοδομία της Νέας Ιωνίας θα πάρει μέσα στην εβδομάδα η ΑΕΚ για να κάνει κάποια έργα υποδομής μέσα κι έξω από το οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: