Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Νιούκαστλ – Στόουκ! (preview)

Μάχη εισόδου στην τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ δίνουν οι Νιούκαστλ και Στόουκ που αναμετρούνται στην 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στο «St. James' Park». Ένεση ηθικού ήταν για τις «καρακάξες» η νίκη επί της Χαλ, πολύ καλό σερί «τρέχουν» οι φιλοξενούμενοι.  
Το 2015 είχε μπει πολύ άσχημα για το σύνολο του Τζον Κάρβερ, καθώς μετρούσε τρεις ήττες και μια ισοπαλία μέχρι πριν από μια εβδομάδα που... συνήθλε και κατάφερε να κάνει τον κόσμο να χαμογελάει. Η Νιούκαστλ πέρασε με το ευρύ 3-0 από την έδρα της Χαλ για να βρίσκεται στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού, έξω όμως από την πρώτη δεκάδα.
Η Στόουκ, αντίθετα, κάνει πολύ καλό έτος, με τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και μόλις μια ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, προέρχεται από τρία σερί θετικά αποτελέσματα, με τελευταίο το 3-1 επί της ΚΠΡ που δεν λέει να σηκώσει κεφάλι και πλέον δεν έχει τον Χάρι Ρέντναπ στον πάγκο της. Η ομάδα του Μαρκ Χιουζ έχει μπει στην πρώτη δεκάδα, βρίσκεται στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας και αναμφίβολα μπορεί να βάλει πολύ δύσκολα στις «καρακάξες».
Στα αγωνιστικά, ανέτοιμος παραμένει ο Σίεμ Ντε Γιόνγκ για τη Νιούκαστλ, εκτός λόγω παρουσίας στο Κόπα Άφρικα ο Τσικ Τιοτέ, διαθέσιμος ο Πολ Ντουμέτ.
Το πρόβλημα στη μέση που ταλαιπωρεί τον Ράιαν Σόουκρος τον κρατάει εκτός δράσης για τη Στόουκ για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, αμφίβολος ο Γουόλτερς, επέστρεψε ο Ντιούφ.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Νιούκαστλ (4-2-3-1): Κρουλ – Γιάνμαατ, Γουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Αϊνταρά – Ανίτα, Κόλμπακ – Καμπελά, Σισοκό, Αμεόμπι – Πέρεθ
Στόουκ (4-5-1): Μπέγκοβιτς – Μπάρντσλεϊ, Μουνιέσα, Γουίλσον, Βόλσιντ – Γουόλτερς, Ενζονζί, Γουέλαν, Άιρλαντ, Μόουσες - Κράουτς
*Πηγή: england365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: