Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Για να ελπίζει να τα φέρει τούμπα!!

Τη νίκη με την οποία –σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός– μπορεί να τον φέρει σε απόσταση βολής από την κορυφή ψάχνει σήμερα ο Παναθηναϊκός κόντρα στον φορμαρισμένο Παναιτωλικό.

Για να ελπίζει να τα φέρει τούμπα
Τη δύναμη της Λεωφόρου θέλει να εκμεταλλευτεί και σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κόντρα στον Παναιτωλικό, ψάχνει την ένατη σερί νίκη μέσα στην έδρα του (17:15, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «πράσινοι» θέλουν να επικρατήσουν της φορμαρισμένης ομάδας του Μάκη Χάβου, ώστε να μπορέσει να έχει… αντίκρισμα πιθανή απώλεια στο σημερινό ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, το έργο δεν θα είναι εύκολο για τους «πράσινους», αφού το τελευταίο διάστημα οι Αγρινιώτες έχουν χάσει μόνο στο Καραϊσκάκη μακριά από το γήπεδό τους και έχουν καταφέρει να διεκδικούν μία θέση για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Γιάννης Αναστασίου σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τριανταφυλλόπουλο (ή Μπούρμπο), Ταυλαρίδη, Σίλντενφελντ και Νάνο.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Λαγός, με εσωτερικούς μέσους τους Ζέκα και Πράνιτς. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Πέτριτς, Κλωναρίδης και Μπεργκ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Αναγνωστόπουλος, Χουχούμης, Ντίνας, Ατζαγκούν, Καρέλης, Νίνης και Μαυρίας. Εκτός έμειναν οι Μέντες, Δώνης και Κουτρουμπής, δίχως να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ενώ νοκ-άουτ είναι οι Μπαϊράμι, Σπυρόπουλος.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: