Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Ρατς: «Θα πεθάνουμε στο γήπεδο»

Όπως συνηθίζει, ο Ραζβάν Ρατς επέλεξε το facebook για να επικοινωνήσει με τον κόσμο της ομάδας ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό. Από την τοποθέτηση του δεν απουσίασε και η αυτοκριτική αλλά φρόντισε να στείλει και μήνυμα αποφασιστικότητας για τη νίκη:

«Γνωρίζουμε ότι μετά τη νίκη μας στο Γ. Καραϊσκάκης, η παρουσία μας είναι κακή όπως και τα αποτελέσματα με συνέπεια να χάσουμε το πλεονέκτημα και το προβάδισμα που είχαμε στην βαθμολογία της Σούπερ Λίγκα. Εμείς είμαστε οι πρώτοι που νιώθουμε απογοήτευση για αυτό» για να συνεχίσει: «Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κακές περίοδοι για μια ομάδα και το πιο σημαντικό είναι να προσπαθείς σκληρά να το ανατρέψεις.

Αύριο έχουμε ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια πολύ ισχυρή ομάδα. Πρέπει να ξεχάσουμε τα πάντα, να μάθουμε από τα λάθη μας και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που γνωρίζουμε. Το τι θα συμβεί αύριο στον αγώνα εξαρτάται από εμάς. Θέλουμε να είστε στο πλευρό μας. Να είστε βέβαιοι ότι εμείς θα πεθάνουμε στον αγωνιστικό χώρο για να φύγουμε από το γήπεδο με την νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: