Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Στο χέρι του ο Γκαλίτσιος!

Τον πρώτο λόγο, παρά τη διαφορά που υπάρχει για την επίτευξη συμφωνίας, φαίνεται πως έχει ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση του Γιώργου Γκαλίτσιου. Δεν τίθεται θέμα παραμονής του στη Λόκερεν.

Στο χέρι του ο Γκαλίτσιος
Τις εξελίξεις για την υπόθεση του Γιώργου Γκαλίτσιου παρακολουθεί διακριτικά ο Παναθηναϊκός, ο οποίος – σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay – έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Έλληνα δεξιού μπακ.

Παρότι δεν έχει επέλθει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, οι «πράσινοι» δείχνουν να είναι πιο μπροστά σε σχέση με άλλες ομάδες που φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του 29χρονου οπισθοφύλακα.

Από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή προκύπτει ότι δεν ισχύουν τα βελγικά δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχιε έρθει σε συμφωνία με τη Λόκερεν, στην οποία ανήκει, για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2018.

Όντως υπήρξαν κάποιες επαφές, αλλά από τη στιγμή που ο βελγικός σύλλογος δεν ικανοποιούσε τον Γκαλίτσιο, εκείνος ψάχνει μία καλύτερη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, με το μέγιστο δυνατό οικονομικά κέρδος.

Ο Παναθηναϊκός έχει τις δικές του ελπίδες, καθώς θέλει από την επόμενη σεζόν να μπει από την αρχή για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, στηρίζεται σε Έλληνες και θα συμμετάσχει του χρόνου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Όλα αυτά φαίνεται πως τα έχει σκεφτεί Έλληνας αμυντικός και δίνουν τον πρώτο λόγο στο «τριφύλλι», με τον Βόκολο να ετοιμάζει ταξίδι για να συναντήσει από κοντά τον παίκτη και να του καταθέσει την τελική πρόταση της διοίκησης.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: