Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Τρέλα Σιμεόνε για τη νίκη επί της Ρεάλ!!

Ο Ντιέγο Σιμεόνε πετούσε στα σύννεφα μετά το 4-0 της Ατλέτικο και αποθέωσε τους παίκτες του για τη μεγάλη στιγμή που του προσέφεραν.
Το πρώτο πράγμα που ρώτησαν τον Ντιέγο Σιμεόνε στη συνέντευξη τύπου μετά το ντέρμπι με τη Ρεάλ, ήταν εάν είχε σχεδιάσει έτσι τα πράγματα. Εάν είχε φανταστεί αυτή την εξέλιξη: «Αυτά τα πράγματα δεν μπορείς να τα φανταστείς, απλά συμβαίνουν, τα ζεις, τα απολαμβάνεις», ήταν η απάντηση του Τσόλο που πετούσε στα σύννεφα.
Αν και δεν το συνηθίζει, ο Αργεντινός τεχνικός αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε έναν παίκτη του, τον Γκιγιέρμε Σικέιρα που ήταν εκπληκτικός σε όλη την αριστερή πλευρά: «Από τότε που είναι μαζί μας αυτό ήταν το κορυφαίο παιχνίδι του τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά».
Ολοκληρώνοντας όμως φρόντισε να αποθεώσει με τον τρόπο του όλους τους παίκτες της Ατλέτικο: «Οι προπονητές πάνω κάτω είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Το θέμα είναι αυτοί που εκτελούν τις εντολές. Και εγώ έχω τους παίκτες που κάνουν τέλεια ό,τι λέμε. Αυτό που κάνουμε στην προπόνηση, αυτό κάνουν λίγο αργότερα και στον αγώνα. Είναι φανταστικοί και σήμερα μας έκαναν πολύ ευτυχισμένους».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: