Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Το δίμηνο της «καταστροφής»!

Μέσα σε ένα δίμηνο ο ΠΑΟΚ «κατάφερε» να γκρεμίσει το +5 που με κόπο είχε χτίσει φεύγοντας με νίκη από το Φάληρο απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο αγωνιστικός κατήφορος που ακολούθησε έχει καταστήσει το απωθημένο του τίτλο μακρινό όνειρο και ο κόσμος, που βλέποντας την πορεία της ομάδας μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου είχε βάσιμες ελπίδες για πρωτάθλημα, είναι εξαγριωμένος με την εικόνα της ομάδας. 


Η ήττα από τον αποδεκατισμένο ΟΦΗ στο Ηράκλειο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Το -8 από τον Ολυμπιακό και η αποκαρδιωτική εικόνα του «Δικεφάλου του Βορρά» έφεραν εξελίξεις. Ο Άγγελος Αναστασιάδης έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης της ΠΑΕ. Όμως ο Ιβάν Σαββίδης κράτησε τον Άγγελο.

Η απόφαση ήταν αποκλειστικά του Ιβάν Σαββίδη που φαίνεται πως τουλάχιστον στην παρούσα φάση μια αλλαγή προπονητή δεν θα ευνοούσε το «Δικέφαλο του Βορρά», ειδικά από την στιγμή που το προσεχές ματς της ομάδας είναι το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας ενημέρωσε σχετικά τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ιάκωβο Αγγελίδη και εκείνος με τη σειρά του τον κ. Αναστασιάδη.

Όταν ο ΠΑΟΚ έφευγε στις 3/12 με το 2-1 από το Καραϊσκάκη στο ματς με τον Ολυμπιακό, πηγαίνοντας στο +5, έμοιαζε με φαβορί για τον τίτλο, αλλά από εκεί και πέρα κατέρρευσε.

Από το Καραϊσκάκη και μετά άρχισε να έχει πτωτική πορεία ο «Δικέφαλος του Βορρά» και στις 4/2 βρίσκεται οκτώ βαθμούς μακριά από την κορυφή, μετά την ήττα από τον ΟΦΗ και τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου.

Δείτε τα αποτελέσματα του

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-2 (Super League)

Skoda Ξάνθη-ΠΑΟΚ 4-2 (Super League)

ΠΑΟΚ-Γκινγκάμπ 1-2 (Europa League)

ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 2-1 (Super League)

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 3-0 (Super League)

Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 1-2 (Super League)

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 3-2 (Super League)

Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 0-0 (Κύπελλο)

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-0 (Super League)

Καλλονή-ΠΑΟΚ 1-2 (Super League)

ΠΑΟΚ-Πλατανιάς 1-0 (Super League)

Νίκη Βόλου-ΠΑΟΚ 0-3 α.α. (Super League)

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 1-2 (Super League)

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 3-1 (Super League)

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: