Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Νικά, τελειώνει και τους το αφιερώνει!!

Τη νίκη με την οποία θα φτάσει κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ και να την αφιερώσει στα θύματα της «Θύρας 7».

Νικά, τελειώνει και τους το αφιερώνει
Το «τρίποντο» με το οποίο θα φτάσει πιο κοντά στην κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος της ιστορίας του ψάχνει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες είναι μπροστά οχτώ βαθμούς από τους Θεσσαλονικείς και αν σήμερα πάρουν τη νίκη, τότε αυτή η διαφορά θα αυξηθεί στο +11. Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θέλουν να επικρατήσουν του «Δικεφάλου του Βορρά» για ακόμη έναν λόγο.

Για να αφιερώσουν τη σημερινή (ενδεχομένως) νίκη στα θύματα της «Θύρας 7», τα οποία σαν σήμερα πριν από 34 χρόνια έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Βίτορ Περέιρα σκοπεύει να παρατάξει τους πρωταθλητές Ελλάδας με τα καλύτερα δυνατά «όπλα», προσπαθώντας να ανοίξει από νωρίς το σκορ και να αποδράσει με τους τρεις βαθμούς από τη συμπρωτεύουσα.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια επιστρέφει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σαντάνα, Σιόβα και Μαζουακού.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μανιάτης με τον Κασάμι, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Ντοσεβί και ο Αφελάι. Οργανωτικό ρόλο θα έχει ο Τσόρι, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντουρμάζ, Φουστέρ και Διαμαντάκος (που πήρε τη θέση του Χάρα). Εκτός έμειναν, επίσης, οι Μποτία, Μπουχαλάκης και Μπενίτες.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: