Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Να μην νικήσει ο φόβος!

Πρώτα απ’ όλα είναι απόλυτα σεβαστή η απόφαση όσων αποφάσισαν να μην είναι σήμερα το βράδυ στην Τούμπα. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο κίνητρο για εκείνους που αποφασίσουν να είναι στις κερκίδες δεν είναι αγωνιστικό.

Ξέρουν ότι κερδίζοντας τον Ολυμπιακό δεν  υπάρχει περίπτωση να ξαναμπεί η ομάδα στο κόλπο του Πρωταθλήματος μειώνοντας τη διαφορά. Ξέρουν ότι  κερδίζοντας τον Ολυμπιακό δεν  θα γίνουν όλα καλά ξανά στην ομάδα. Ξέρουν ότι κερδίζοντας τον Ολυμπιακό, δε  θα ρεφάρει η ομάδα την ήττα από τον ΟΦΗ, την Ξάνθη, τον Παναιτωλικό, τα Γιάννενα ή το κάζο του κυπέλλου.

Το τεράστιο λοιπόν κίνητρο που έχει ο οπαδός του ΠΑΟΚ σήμερα είναι ένα: να κερδίσει τον φόβο και να μην νικηθεί.  Τον φόβο ότι μπορεί να γίνουν επεισόδια. Τον φόβο ότι μπορεί ο κόσμος να διακόψει το ματς. Τον φόβο ότι μπορεί να ασχοληθούμε με τον Σαλπιγγίδη. Τον φόβο ότι μπορεί να αποδοκιμαστεί ο Γλύκος. Τον φόβο ότι αν προηγηθεί ο Ολυμπιακός μπορούν να μας βρουν στην Τούμπα τα άγρια χαράματα. Τον φόβο ό,τι : «δεν πρέπει να πας γιατί θα πικραθείς». Τον φόβο ότι ο Γιάχος και τα «κοράκια» του θα κάνουν όργια. Τον φόβο που θα με κάνει να ξεχάσω γιατί είμαι ΠΑΟΚ. Πηγαίνοντας λοιπόν στην Τούμπα λες «όχι» σε αυτούς τους φόβους. Και αποδεικνύεις ότι  κανείς παράγοντας της ΠΑΕ ή κανείς προπονητής δε μπορεί να σε κάνει να βλέπεις  τον συνοπαδό μου ως αντίπαλο ή εχθρό σου. Γιατί εκεί δυστυχώς έχουμε φτάσει…
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: