Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Η απόφαση Κομπότη για Παντελίδη!!

Τι έγινε στη συνάντηση που είχε με τον Σάββα Παντελίδη για την συνέχεια της συνεργασίας του. Το νέο ραντεβού που θα γίνει την Κυριακή.
Η απόφαση φαινόταν ειλημμένη. Ο Σάββας Παντελίδης μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το νέο αποτυχημένο αποτέλεσμα αποχαιρέτησε τους παίκτες στ' αποδυτήρια. Ολα έδειχναν ότι ο 49χρονος τεχνικός δεν θα παρέμενε στον πάγκο του Λεβαδειακού.
Ωστόσο οι εξελίξεις δεν είναι (ακόμα) οριστικές. Ο Σάββας Παντελίδης κλήθηκε από τον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ, Γιάννη Κομπότη για να συζητήσουν για την συνέχεια της συνεργασία τους. Και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Κομπότης ζήτησε από τον Παντελίδη να παραμείνει στον πάγκο!
Οι δυο τους θα έχουν νέο ραντεβού την Κυριακή για να ξεκαθαριστεί η κατάσταση. Ουσιαστικά αυτό που ζήτησε ο μεγαλομέτοχος του Λεβαδειακού από τον Παντελίδη ήταν να ηρεμήσει, να σκεφτεί ξανά για την απόφασή του και να συζητήσουν ξανά την Κυριακή. Κι αυτό θα γίνει.
Βεβαίως μπορεί ο Παντελίδης να επιμείνει στην αρχική του απόφαση. Οπως και να 'χει οριστική απόφαση για το αν θα συνεχίσει ή όχι στον πάγκο του Λεβαδειακού θα ληφθεί την Κυριακή. 

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: