Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Το μέλλον είναι «πράσινο»

Τα Τρίκαλα δεν βρίσκονται σε καθόλου καλή κατάσταση και ήταν σαφές πως θα περνούσαν ένα δύσκολο απόγευμα στο ΟΑΚΑ. Φαινομενικά, ο Παναθηναϊκός θα πετύχαινε απλά μια ακόμη εύκολη νίκη στην Α1, όμως ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς φρόντισε να μας δώσει υλικό για ανάλυση…Γράφει ο Νίκος Βαγγέλης
Ο Μαυροβούνιος τεχνικός ήξερε πως η ομάδα του θα έκανε έναν υγιεινό περίπατο, ο οποίος δεν θα είχε τόση ουσία, αν δεν έδινε μια ευχάριστη νότα, με την παρουσία στην αποστολή κάποιων νεαρών παικτών, οι τέσσερις εκ των οποίων (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Γιώργος Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης, Αντώνης Κόνιαρης) ήταν ανήλικοι.
Οι «μεγάλοι» έγιναν ξάφνου κομπάρσοι και απλά συμπλήρωναν τα ταλεντάκια του εξάστερου, που έκαναν επίδειξη δύναμης, απέναντι σε σαφώς πιο έμπειρους και δυνατούς αντιπάλους. Όμως, δεν δείλιασαν. Πάλεψαν λυσσαλέα και κέρδισαν στο τέλος τις εντυπώσεις, αλλά και μαζί το χειροκρότημα της κερκίδας του ΟΑΚΑ.
Οι Λούντζης και Παπαγιάννης εξέπληξαν ευχάριστα όσους τους είδαν για πρώτη φορά να φορούν την πράσινη φανέλα και να επωμίζονται έναν τόσο πρωταγωνιστικό ρόλο. Σταθερός όπως πάντα ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ενώ ο Αντώνης Κόνιαρης δείχνει πως αποτελεί ένα ακατέργαστο διαμάντι, που  μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα απ΄ όσα δείχνουν να αποτελούν το… ταβάνι του.
Από κοντά και ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος έχει προσαρμοστεί στο τοπ επίπεδο και έχει αρχίσει να ανεβαίνει στο επόμενο στάδιο. Το ταλέντο του, εξάλλου, ξεχειλίζει και όσο περνάει ο καιρός η ωριμότητα θα το κάνει σαφώς καλύτερο στα επόμενα χρόνια…
ΥΓ Από τα μεγάλα κέρδη για τον Παναθηναϊκό ήταν η επάνοδος του Νίκου Παππά, ο οποίος είναι πίσω μετά από την εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας και έδειξε μάλιστα να έχει ρυθμό, παρά την πολυήμερη αποχή του από τις προπονήσεις.
Πηγή: Superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: