Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Ανοιχτός στην αποχώρηση ο Τουρέ!!

Έτσι τον παρουσιάζουν τα αγγλικά Μέσα. Πρόθυμο να αναζητήσει νέες ποδοσφαιρικές προκλήσεις. Σύμφωνα με την «Standard Sport», ο Γιάγια Τουρέ σκέφτεται τις τελευταίες εβδομάδες πιο σοβαρά από ποτέ το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι.
Επικαλούμενο αποκλειστικές του πληροφορίες, το εν λόγω Μέσο αναφέρει αρχικά ότι αυτή η σεζόν ενδέχεται να είναι και η τελευταία του έμπειρου άσου στην Αγγλία. Και αυτό διότι ο ίδιος δεν φαίνεται, προς το παρόν, θετικός στο ενδεχόμενο επέκτασης του συμβολαίου του με τους «πολίτες», ενώ όλο αυτό το διάστημα ο προπονητής της Ιντερ, Ρομπέρτο Μαντσίνι, προσπαθεί να τον δελεάσει για να τον πάρει στην Ιταλία.
Μάλιστα, λέγεται ότι όσο διάστημα ο διεθνής μέσος βρισκόταν με την εθνική του ομάδα στο Κόπα Άφρικα, οι διοικούντες τους πρωταθλητές Αγγλίας είχαν συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να διαπιστώσουν όσο είναι νωρίς τις προθέσεις του.
Όλα αυτά τη στιγμή που οι φήμες ότι ο Τουρέ δεν απολαμβάνει την παρουσία του στο «Etihad» έχουν αρχίσει να μετατρέπονται σε… φωνές.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: