Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Γράφει ιστορία η Ρεάλ!!

Με τη νίκη της επί της Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν, η Ρεάλ ισοφάρισε το ρεκόρ των δέκα σερί νικών της Μπάγερν από το 2013 κι απειλεί να το καταρρίψει στη ρεβάνς.

Γράφει ιστορία η Ρεάλ
Ένα ιστορικό ρεκόρ απειλεί να καταρρίψει η Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» με τη νίκη της με 2-0 επί της Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν για τους «16» του Champions League έφτασε τις δέκα σερί επιτυχίες στη διοργάνωση.

Έτσι οι πρωταθλητές Ευρώπης ισοφάρισαν το ρεκόρ της Μπάγερν, που από τον Απρίλιο μέχρι το Νοέμβριο του 2013 είχαν ισάριθμες νίκες στο θεσμό και απειλούν να κάνουν αποκλειστικά δική τους την κορυφαία επίδοση στον επαναληπτικό που θα γίνει στις 10 Μαρτίου στο «Μπερναμπέου».

Μετά την ήττα της με 2-0 από τη Ντόρτμουντ στον επαναληπτικό προημιτελικό του περσινού Champions League, η Ρεάλ μετρά μόνο νίκες. Νίκησε την Μπάγερν στα ημιτελικά δύο φορές (1-0, 0-4), την Ατλέτικο στον τελικό (4-1), στους φετινούς ομίλους τη Βασιλεία (5-1, 0-1), τη Λουντογκόρετς (1-2, 4-0) και τη Λίβερπουλ (0-3, 1-0) και ισοφάρισε το ρεκόρ των Βαυαρών νικώντας την Τετάρτη τη Σάλκε (0-2). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: